• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oh en iyisini yapıyorsun canım benim ☺️☺️❤️

Aminn kahvemm benide hep bu düşünce tuttu. Eşim çok üzüldü o üzüldükce ben daha çok üzüldüm. Bir kaç gün hiç konuşamadık doğru dürüst sonra sonra biraz konuşmaya konuştukca rahatlamaya başladık. 3. Defa olunca oda artık isyandan korkuyorum dedi onada hep bunları söyledim. Yapcak birşey yok elimizden birşey gelmiyorki. Evlat bizim diyemeyiz Allahın emanetiydi sonucta. O böyle uygun gördü böyle nasip etti. Kimseye de dayanamayacağı güc vermez dayanıcaz dayanıyoruz mükafatını inanıyorum görücez birgün inşallah ☺️

Amin canım benim rabbim hayırlı sağlıklı şekilde isteyem herkese nasip etsin inşallah ❤️

Çok teşekkür ederim Migim amin inşallah herşey olacağına varıyor. Elimizden gelen herşeyi yaptık endişe duyduğum en ufak birşeyde doktora koştum. Ama naparsan yap Allahın yazdığının önüne geçilmiyormuş. Rabbim bundan sonrasını iyi hayırlı etsin inşallah herkes için hepimiz için gönlümüzdeki neyse 🙏🏼🥲

Çatlağımm Allah razı olsun canım inşallah hepimiz güzel günler görürüz bundan sonra. Ben bir süre sorun neymiş onu araştırıcam. Gebeliği geri plana itelicem. Rabbim sorunumuzu çözmeyi ve güzel sonuca varmayı nasip etsin inşallah. Rabbim isteyen herkese zorluk göstermeden güzelce kavuştursun bebeklerine 🙏🏼💙💙

Tamda bu dediklerini yapmak istiyorum artık canım. Muhabbetiniz bana iyi geleceğine inandığım için buraya tekrar geldim. Yoksa gelmeyecektim 🥲
Canummm kuzummm❤❤❤

C7E80BF5-E4AA-495D-ADE1-A35312421E94.webp

Back
X