• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Memnun oldum canımm😌 Yolum var biliyorum bunu Eşimin problemi büyük olduğu için bu işlere erken başladık sonumuzun ne olacağı belli değildi çünkü Önüme çıkan her engelde daha yaşım küçük diyebiliyorum Allahtan😂
Evett eşin konusunda haklısın olsunn eşinin elinden birşey değilkii olucak allahın izniylee
Benim yengem mesela çikolata kisti vardı doktor hamile kalamazsın demiştii dayımdasa çok düşüktü spermii neolduysa yengem şans denemek istedii ilk denemesine rağmen tüpü tuttu oyüzden hiç belli olmuyor buişlerr allah oll der ve olurr

Evett eşin konusunda haklısın olsunn eşinin elinden birşey değilkii olucak allahın izniylee
Benim yengem mesela çikolata kisti vardı doktor hamile kalamazsın demiştii dayımdasa çok düşüktü spermii neolduysa yengem şans denemek istedii ilk denemesine rağmen tüpü tuttu oyüzden hiç belli olmuyor buişlerr allah oll der ve olurr
Evet canım Rabbimin mucizesi verdikten sonra nasıl diye sormak bize düşmez. Eşimde problem olduğu için sperm bulunabilecek mi diye erkenden başladık spermde bulundu çok şükür onun için acelemiz yok☺️

• Beğen
Reactions: Jou
Oyy pamukum yaaaa sımsıkı sarıl :KK19: :KK37: :KK60:
hug_32rlarn6.gif

Bana böylee sarull bıyakmaa benii sosyalimm :KK74: :KK74:

Back
X