- 25 Ağustos 2019
- 62.487
- 119.990
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #14.381
dimiiii biyandanda bakarlar profilime gülerlerBnce 10 numara tam seni anlatıyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dimiiii biyandanda bakarlar profilime gülerlerBnce 10 numara tam seni anlatıyor![]()
Aman fal dedigin gırgır ayuda çıkabilir okuzdeOlabılır. Yakın zamanda acaba öküz biriylemi tanıscamay merak ettım
Amin kuzummm benim teşekkür ederiz
Akşama canım.. çok büyük birşey yapmıyorum. 1 yaşındayken büyük doğum günü yapmıştım bu biraz sade olucak arkadaşlarla oturcaz pasta keseriz öyle işte
Bitane de bende varda oradan biliyommHahahamenekşem bak şu sıralar gelirse bi teklif falan iyi değerlendir hemi
Kahvem yorumuna bittim yaa![]()
aaa doğru ilk başlarr zaten hep öyle olurr bencede daha iyii olurrAkşama canım.. çok büyük birşey yapmıyorum. 1 yaşındayken büyük doğum günü yapmıştım bu biraz sade olucak arkadaşlarla oturcaz pasta keseriz öyle işte![]()
Öptüm bileaaa doğru ilk başlarr zaten hep öyle olurr bencede daha iyii olurr
sonuçta kutlanıyor sadede olsa değişiklik olur sizee
doğum gününü kutluyorumm o pıtırcığııı öp benim için![]()
oyy canım tamamm sen işini hallet konuşuruzzzÖptüm bileben kaçar ev temizliyom dün akşam misafir vardı bugünde var anca biter
![]()
aayyy resmin etiket yaparken bile direk pıçak çıkıyor süper süperrrr çok yakuştuuu
aayyy resmin etiket yaparken bile direk pıçak çıkıyor süper süperrrr çok yakuştuuu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hahahahahahaha yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaPıçağı çok kullanınca bende de bugün hep p....can çıktı nedense
![]()
Peyiimmm gut morning![]()
Perimmm aşkummmmm![]()
![]()
Nasılsınız canlaımmmGünaydın bitanemsıcaktan yyenmiyor ya
Günaydın balımmmmm![]()
Öküz ve önünde bir bebek var sanki elleriyle ay gibi birşeyi tutuyor canımKızlar Allah aşkına biri en bastaki şeyin öküz olmadığını Söylesin bana
Eki Görüntüle 2898391
iyiyyimmmmm perimm sen profilim nasulllNasılsınız canlaımmm
Öküz ve önünde bir bebek var sanki elleriyle ay gibi birşeyi tutuyor canım![]()
Ben de iyiyim canımm tam senlik olmuş buiyiyyimmmmm perimm sen profilim nasulll![]()
dimiiiii yaaa hahahahahahahahaBen de iyiyim canımm tam senlik olmuş bu![]()
Kurabiyem bulur en güzellerini