- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #14.621
Çok leziz gözüküyor afiyet olsunn

Bende bugün starbucks kurabiuesi yapmayı planlıyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok leziz gözüküyor afiyet olsunn
Hangi alıntını bebeğimmuleeeee benim laıntımı kimse görmüyomu ya![]()
![]()
senii vururumm periimm nedemek görmezsinn bide ilk etiket eden benumm seniiiHangi alıntını bebeğimm![]()
canum canum nasıl gidiyor herşey yolunda inşaallahhhDaha çok beklerler o zaman
Kızz günaydınımıı yoksa tam bütün sayfaları okumadım henüz 10 sayfa birikmiş. Dur okuyup gelyimsenii vururumm periimm nedemek görmezsinn bide ilk etiket eden benumm seniii![]()
![]()
günaydını tabii bide seni de etkietledimm ayıkk ol biraz benim içüünnnnKızz günaydınımıı yoksa tam bütün sayfaları okumadım henüz 10 sayfa birikmiş. Dur okuyup gelyim![]()
Röraaaaayyyydddddııııııınnnnnnnnnnnn
@ElhanMinnosprenses @Mavera4268 @coconatt
Cookiie @zorunlunick
Catlak-kurabiye @MssPARE
@dut agaci @Morrmeneksee @ASSOSyal @Kahve __Kokusu @Lavinia_84 @Migim @mavikelebek34 @Yasnaz
Cookiie @zorunlunick
Catlak-kurabiye @MssPARE
@dut agaci @Morrmeneksee @ASSOSyal @Kahve __Kokusu @Lavinia_84 @Migim @mavikelebek34 @Yasnaz
enerjinee ölürümmmmmmGünayyydınnnn güzell joumm sabahıma enerji kattın![]()
ağrılarım var biraz kuzumm hiç böyle iştahımda yokAh canımm
nasılsınn![]()
Cookiie @zorunlunick
Catlak-kurabiye @MssPARE
yenimi uyandın kuzzzzzzGünaydın canımmm![]()
Yirim seniidedummm çatlağımunnn en sevdiğinden atemmm![]()
Ama neden ya nedennçalışsanda çalışmasanda o sendrom peşinde bırakmıyor insanı![]()
Ohh vur beni yi benisanada soracağıdim haburda şimdiiii pazartesi sendromu kubrişimm kendinee gelll![]()
Benimde haberim yok kızulaaa çatlakkkkkkkkkkk seni yiycemm yaaa hahahah![]()
Catlak-kurabiye bide ensevdiğim diye kandırıyor beniii
minnoşuummmmmmmmmm bundan sonra senin sevdiğin diye kanıtlıcammm
bak ısırırımmmm seniiiiiiiiiiiiiii
Lennnn benim bundan niye haberim yokçatlaka ben armağan ettim o oradan duydu beybiCatlak-kurabiye
İyi diyelim iyi olsun canım bu aralar eşimle biraz sıkıntılıyız ortada bı sorun bile yokcanum canum nasıl gidiyor herşey yolunda inşaallahhh![]()
hayırdır inşallahh boşuna görmemişim demekki rüyayııİyi diyelim iyi olsun canım bu aralar eşimle biraz sıkıntılıyız ortada bı sorun bile yok
İveeetyenimi uyandın kuzzzzzz
fena yaparumm haaaaYirim senii
Ama neden ya nedenn![]()
Ohh vur beni yi beni![]()
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaBenimde haberim yok kız![]()
ahaaaaa başımdan kaynar sular aktuuuuuLennnn benim bundan niye haberim yoksen bana bu şarkıyı mı gönderdin ne ara gönderdşn
ben şok ben iptal
bunu ben yürüyüş yaparken dinliyordum
![]()
Ortada bı sorun yokki durduk yere tartışıyoruz sürekli birbirimizi yanlış anlıyoruz bilmiyorum canım çok sıkılıyorhayırdır inşallahh boşuna görmemişim demekki rüyayıı
için sıkılmış bellii
anlatmak istersen tabii