- 12 Mart 2019
- 15.826
- 35.366
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #14.921
Ah canım çok geçmiş olsunOglumun atesi var biraz onla ilgileniyorum benSen napiyorsun caniimm
Ben o faslı çoktan geçtim
Hava bi anda sogudu ya ondan üsüttü sanirim normalde pek sık hasta olmaz ama arada olacak tabiAh canım çok geçmiş olsunNesi var durduk yere mi ateşlendi
Ooo lop lop et olcak Antep fıstığı in yağları
Çok geçmiş olsun nerede soğudu hava ?Hava bi anda sogudu ya ondan üsüttü sanirim normalde pek sık hasta olmaz ama arada olacak tabiSurup verdim iyi simdilik cok sükür
Çok şükür dikkat et çok korkarım ateşten benim 2 bucuk yaşındaki yeğenim de çok ateşlenir 40’ı bulur ateşi hastaneye gitmeden düşmezHava bi anda sogudu ya ondan üsüttü sanirim normalde pek sık hasta olmaz ama arada olacak tabiSurup verdim iyi simdilik cok sükür
Azıcık uçlarını aldırıp boncuk taktirayim .Evde platinnYürek yemiş sanırım Sen benim dediğim gibi yap önce kestir bir saçın kendine gelsin Boya falan yaptırmıycaksan da azıcık uçlarından aldır
Tam kısaltma canım uçlarından aldır saçların biraz canlanırAzıcık uçlarını aldırıp boncuk taktirayim .
Kestirmeyim şimdi.
Kısa saç bana yakışmıyor ona karar verdim
Canım bura batı karadeniz bi anda bunaltan sicaklar yagmurla serin hava oldu malum ani hava degisimi etkiliyo insani üsütmüs benim oglusumdaÇok geçmiş olsun nerede soğudu hava ?
Bende klima açtım şimdi yangın var
Tesekkur ederim canimm dikkat ediyorum bende korkarim atesten ama cok yükselmiyo cok sükürÇok şükür dikkat et çok korkarım ateşten benim 2 bucuk yaşındaki yeğenim de çok ateşlenir 40’ı bulur ateşi hastaneye gitmeden düşmez
Cok iyi ozaman burdan strese girdim inanırmısınTesekkur ederim canimm dikkat ediyorum bende korkarim atesten ama cok yükselmiyo cok sükür
Çok yakışmıştır eminim.Tam kısaltma canım uçlarından aldır saçların biraz canlanır
Ben de ombre yaptırmadan önce kestirmiştim ama ben baya kestirdim bir tane gri parlak teller var ya ondan taktırdım saçlarım canlandıktan sonra da gidip ombre yaptırmıştım
Allah razi olsunCok iyi ozaman burdan strese girdim inanırmısın
BoluCanım bura batı karadeniz bi anda bunaltan sicaklar yagmurla serin hava oldu malum ani hava degisimi etkiliyo insani üsütmüs benim oglusumdaCook tesekkür ederim
Zonguldak
Bu ara tutturamiyorum ben ya,teh .Zonguldak
Ben kuaförde taktırdım canım bazı kuaförler de oluyorÇok yakışmıştır eminim.
Kuaförlerde olmuyor değil mi bunlar
Bizim alıp goturmemiz gerekiyor ve kuaförde takıyor ?
Bende memnun oldum Merve benBu ara tutturamiyorum ben ya,teh .
Neyse madammor memnun oldum
Geçmiş olsun, şifa olsun kuzumBende oldum bugüngeçmiş ve şifa olsn sosyalim
İlk defa oldıgum için baş dönmesi ve kol agrısı yaşadım acıkmışım bide regl
Beybiii şarjım yoktu benimbebeklinick Minnosprenses @Jou Madammor @coconatt ASSOSyal @Bal Perisi @MssPARE
İyi akşamlar hanımlarNerelerdesiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?