- 28 Haziran 2011
- 63.670
- 159.862
- 898
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #15.081
En erken gün aydın benden gençler 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kirazlıEn erken gün aydın benden gençler![]()
Benden size günaydın olır ancak dün çok yoruldumbebeklinick
Minnosprenses @Jou @madammor @coconatt
ASSOSyal
Cookiie @MssPARE
İyi akşamlar hanımlarNerelerdesiniz
![]()
Günaydın şekerli kahvemGünaydınnnnn hayırlı sabahlar![]()
Sen daha uyumadın değil mi kalbimGünaydın şekerli kahvem
Afiyet olsun canım balım
Anladım canım benim brnde işçi olarak erkenden uyandımBirazcikkk uyudum![]()
Aa unutmamışAnladım canım benim brnde işçi olarak erkenden uyandım![]()
Bende çocuksuz ev hanımı olarak akşama dek uyurum gayriNasıl unuturum![]()
Bende sinovacGeçmiş olsun, şifa olsun kuzumbiontech mi.oldun
♀
Ben ikinciyi oldum hiçbirşeyi yok çok şükür ama sinovac![]()
Uyu gayrıBende çocuksuz ev hanımı olarak akşama dek uyurum gayri
Ya deme demeOoo lop lop et olcak Antep fıstığı in yağları![]()
Bende kendim keserimmm ama tesettürlü olduğumdan o cesaretimDeli 2 yokmu arttıran![]()
Yasnazım şey dicektim acaba doktorlar tabi daha iyi bilir ama genetik falan bakıldımı acaba bakılması gerekirmi senin deAnlatıyım canım. Eşim azospermi hastası yani sperm cıkısı yok 0. Ben bunu evlenmeden önce bilerek evlendim basıma gelecekleri kabul ederek evlendim. 3 bucuk senedir tüp bebek içerisindeyiz normal yolla imkansız ameliyatla sperm bulup dondurdular. 3 deneme yaptık ilki tutmadı ikinci tuttu bos gebelık oldu kürtaj oldum. Üçüncüyü denedık tuttu hersey yolundaydı oğlum olucaktı3 aylık hamileyken bebeğime eksen sefali teshisi konuldu yani kafatasının bi kısmı oluşmamıs beyni açıktaydı doktorlar sonlanıcak dedi yasamaz heran içerde ölebilir dedi. Normal doğumla sonlandırdık gebeliği. Ocak ayında yasadım bunları. Şimdi tekrar baslıcaz eylülde. Her denemem yarıda kaldı her sevincim umudum yarıda kaldı
![]()
Duuuuttt özür dilerim ama ağzına çakasım geldiBana da şey diyo daha bedebine bakan da seni bişey sanır bi bebeği adam akıllı taşıyıpta gününde doğuramadın
Günaydın periGünaydınnnn canlarımm![]()
Nasılsın nickommGünaydın peri