bir şarap veeeeeeeeeeee :KK70: :KK70: :KK70:
alll içehhhhh

sarap-hareketli-resim-0018.gif

• Komik
Reactions: Jou
Burdaki ile aynı erkek cocukları neden üstün tutuyor ki evlat eşit degil mi
Bizde Hele kızlarının evine hiç kalmıyolar bak 7 senedir evliyim kaynanam üst katımda oturuyor anası babası hiç kamadı kaynanam annesine çok ısrar etti gel bizde kal diye yok ben oğlumda duracagım dedi durdu da gelini hiç bakmadı hele evde kombili kapatmış üşümüş sonra köye döndü işte vardir bunda bi hayır 🙄
İşte damat evine yakıştıramıyorlar heralde kalmayı 🙄

Canım benim günaydın bizim genetiklerimize bakıldı hiçbir problem yok. Bebeğimde çıkan hastalık genetik ya da kalıtsal değilmiş herkesin başına gelebilirmişDoktorun dediği tek şey şansızlık olmuş gelip sizi bulmuş🤷🏼‍♀️
Hee iyi bari yasnazım. Herşeyde bir kısmet var işte geciktiriyorsa rabbim güzelleştiriyordur 🤲🏼💙💙

Ben dün pazardan kadife kumaşı aldım
4 mini yastıkları ölçüp dikmem lazım 🙄 bide o var akşam
Çamaşırları katlanacak da var
Ütü de var anammm 😆😆😆
ayyyy ütü iş beni kurtarıyorr zaten ayda anfazla 1 2 kere yaparım hahaha :D
ooyy oyyy migim senin işin çok :110:

Burdaki ile aynı erkek cocukları neden üstün tutuyor ki evlat eşit degil mi
Bizde Hele kızlarının evine hiç kalmıyolar bak 7 senedir evliyim kaynanam üst katımda oturuyor anası babası hiç kamadı kaynanam annesine çok ısrar etti gel bizde kal diye yok ben oğlumda duracagım dedi durdu da gelini hiç bakmadı hele evde kombili kapatmış üşümüş sonra köye döndü işte vardir bunda bi hayır 🙄
Canım damat el oğluda gelin el kızı değil mi onlara göre ikisi de el. Tek fark geline istedikleri gibi davranıyorlar ama damatlarına gelince aman huzuru bozulmasın, rahatsız olmasınlar.. Tamam kalsınlar oğullarında ama geline de aynı davranmaları lazım yapıyorlar mı yapmıyorlar oysa ki gelinlerin kv ve kp bakma zorunlulukları yok bunu anlayamıyorlar

Back
X