- 14 Nisan 2021
- 4.137
- 22.132
- 258
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #15.401
Öyle canım cok iyi oluyo şu bahceAaaa tamam negüzel havada serin miss gibii
Afiyetler olsun sade kahve mi
Of içimi yaktın ne güzel demiş
Yasnaaaaaz napiyosun çıtır tavukÖyle canım cok iyi oluyo şu bahce
Napım bebegim bahcedeyim yine aynı tayfa oturuyoruz sen napıyosunYasnaaaaaz napiyosun çıtır tavuk
Afiyet olsun
Acilen kocanın işini buralara aldirmamiz lazım . Yildim hergun onlarla olmandanNapım bebegim bahcedeyim yine aynı tayfa oturuyoruz sen napıyosun
Tesekkürler canimA
Afiyetler olsun sade kahve mi
Benimde icimi yaktıOf içimi yaktın ne güzel demiş
Yazı beni benden aldı canımmAfiyet olsunyazıya kalbimi bıraktım. Her kahvende beni andığın için ayrıca teşekkür ederim
Belediyede bi iş bulun gelsinAcilen kocanın işini buralara aldirmamiz lazım . Yildim hergun onlarla olmandan
Cok merak ediyordum sarhoş olmak nasıl birsey diyeAboovvv 35 şe geldin bari içmeyeydin gene ne gerek vardı
Belediye başkanlığına oturtsak yine de gelmez yerim yurdum bura benim diyeBelediyede bi iş bulun gelsinben cok katılmıyorum sohbetlere
Ahhh Neset baba.. İçe dokunur şarkı sözleri ve sazı....Ne guzel demıs
IsırırımSarhoşummm oyyy oyy oyyyyy size sarhoşummm
@ElhanMinnosprenses @Mavera4268 coconatt D u t bebeklinick @Migim @Kahve __Kokusu
@ASSOSyal @Catlak-kurabiyeMorrmeneksee @MssPARE @Lavinia_84 @Yasnaz @mavikelebek34
Yaktın beni hain
Çok severim bende. İçten samimi.Ahhh Neset baba.. İçe dokunur şarkı sözleri ve sazı....
Balıkesir erdek olsa gelirBelediye başkanlığına oturtsak yine de gelmez yerim yurdum bura benim diyebence
Biraz buruk canim ama her halimize şükürÇok severim bende. İçten samimi.
Nasılsın madammorum
Bende buruk.. Hemde baya burukk bi günBiraz buruk canim ama her halimize şükürSen nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?