Menekşenin üstünde nazar var galiba hemde öyle böyle değil. Okudum niyetine. Sonra bi esneme tuttu gözlerimden yaş geldi burnum akmaya başladı. Kaç dk dır salya sümükte kaldım lenn:KK35::KK35::KK61::KK61:
Kaynanam da böyle der hiç inanmam

Acıktım kelebek ya .
Çiğköfte vardı buzlukta
Onu çıkardım cozunmesini bekliyorum
Havada öyle sıcak ki yine de çözünmedi meret. Hayır çabuk cozunsun diye klimayı filanda kapadım oturuyorum da
Bu havada çözülmezse daha da çözülmez alev gibi her yer yanıyoruz 😰😰

Benim dedemin cok nazarı değermiş bir çocuk ölmüş nazarindan

Bende inanıyorum başıma bizzat geldi kaç kere şahit oldum
Ben başlarda inanmazdım ama sonradan dinimizde de olduguna dair şeyler okudukca ınandım yanı var geciyor ayetlerde kalem suresınde fılan.
Ben bu durumu cok yasıyorum en ağır şekilde hemde. Hayır okuyorum da korunmak ıcın ama yinede aynı oluyorum sabahtan beri kafamın agrıması, gözlerımın zonklaması daha kötüsü ruhumun asırı bunalması gecmıyor cıdden :KK43:

Ben başlarda inanmazdım ama sonradan dinimizde de olduguna dair şeyler okudukca ınandım yanı var geciyor ayetlerde kalem suresınde fılan.
Ben bu durumu cok yasıyorum en ağır şekilde hemde. Hayır okuyorum da korunmak ıcın ama yinede aynı oluyorum sabahtan beri kafamın agrıması, gözlerımın zonklaması daha kötüsü ruhumun asırı bunalması gecmıyor cıdden :KK43:
Canım göz bu kimin ne niyetle baktığını bilemiyorsun

Canim nazar oldugunda okuduğunda rahatlarsın. Biz gökyüzüne bakarız ferahlamak icin. 1 saat içinde bıçak gibi kesilir. Hatta bizim büyüklerimiz bıçakla okurlar hemen geçsin diye. Tansiyonunu kontrol ettin mi hic o gerginlikten tansiyonunu oynatıyor bence. Bende öyle oluyor cunku.

Bugun dısarıya cıkmadım hıc desemkı dısardan bırının nazarı değsin valla bende anlamıyorum nerden nasıl oluyor bu kurabısım
Bilemedim kuzum ya. Rabbim feraha çıkarsın inşallah 🤲🤲
Kaynanam da böyle der hiç inanmam
Valla normal dururken menekşeye okuduktan sonra çok fena oldum. Eşim diyo Noldu. Çok fenaydı ya inanıyorum bende
Aa bak nazar varmış demekki
Aynen canım geçen bi daha okudum bak onda böyle olmamıştım

Geçmiş olsun canım bende dua okuyorum duanın koruduğuna inandiriyorum kendimi yoksa tahtalı köye giderdim😕

Back
X