- 5 Haziran 2021
- 5.461
- 21.390
- 298
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #15.441
Bende sandım sen içmisin sjsjsjsjshhBi dene belki etkisi olur bende denemedim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende sandım sen içmisin sjsjsjsjshhBi dene belki etkisi olur bende denemedim![]()
Kaymaklı balımHahahaha seni mıncurlarımm ball dedin ama yanına kaymak olsun öylee yüe beniii![]()
Giderdim valla ilk sarhoş oldugumda hicbirsey hatırlamıyorumGiderdinmi hele merakını![]()
Kaynanam da böyle der hiç inanmamMenekşenin üstünde nazar var galiba hemde öyle böyle değil. Okudum niyetine. Sonra bi esneme tuttu gözlerimden yaş geldi burnum akmaya başladı. Kaç dk dır salya sümükte kaldım lenn![]()
Ben inanıyorum ya. Nazar ınsanı mezara da sokarmıs. Cıdden Allah kimseye yasatmasınKaynanam da böyle der hiç inanmam
Bu havada çözülmezse daha da çözülmez alev gibi her yer yanıyoruzAcıktım kelebek ya .
Çiğköfte vardı buzlukta
Onu çıkardım cozunmesini bekliyorum
Havada öyle sıcak ki yine de çözünmedi meret. Hayır çabuk cozunsun diye klimayı filanda kapadım oturuyorum da
Aa bak nazar varmış demekkiMenekşenin üstünde nazar var galiba hemde öyle böyle değil. Okudum niyetine. Sonra bi esneme tuttu gözlerimden yaş geldi burnum akmaya başladı. Kaç dk dır salya sümükte kaldım lenn![]()
Aynen canım nazara bende çok inanıyorum seninde yıldızın düşüktü dimiBen inanıyorum ya. Nazar ınsanı mezara da sokarmıs. Cıdden Allah kimseye yasatmasın
Benim dedemin cok nazarı değermiş bir çocuk ölmüş nazarindanBen inanıyorum ya. Nazar ınsanı mezara da sokarmıs. Cıdden Allah kimseye yasatmasın
Bende inanıyorum başıma bizzat geldi kaç kere şahit oldumBen inanıyorum ya. Nazar ınsanı mezara da sokarmıs. Cıdden Allah kimseye yasatmasın
Çok ya.. Bugunden beri ınan biliyon ozelden de konustuk senle. Bi anda oluyor ne oluyorsaAynen canım nazara bende çok inanıyorum seninde yıldızın düşüktü dimi
Benim dedemin cok nazarı değermiş bir çocuk ölmüş nazarindan
Ben başlarda inanmazdım ama sonradan dinimizde de olduguna dair şeyler okudukca ınandım yanı var geciyor ayetlerde kalem suresınde fılan.Bende inanıyorum başıma bizzat geldi kaç kere şahit oldum
Aynı benim gibi bol bol nas Felak oku kendine üfle, suya oku hatta duşa gir çıkmadan başından aşağı sirkeli su dök çok iyi geliyorÇok ya.. Bugunden beri ınan biliyon ozelden de konustuk senle. Bi anda oluyor ne oluyorsa![]()
Canım göz bu kimin ne niyetle baktığını bilemiyorsunBen başlarda inanmazdım ama sonradan dinimizde de olduguna dair şeyler okudukca ınandım yanı var geciyor ayetlerde kalem suresınde fılan.
Ben bu durumu cok yasıyorum en ağır şekilde hemde. Hayır okuyorum da korunmak ıcın ama yinede aynı oluyorum sabahtan beri kafamın agrıması, gözlerımın zonklaması daha kötüsü ruhumun asırı bunalması gecmıyor cıdden![]()
Canim nazar oldugunda okuduğunda rahatlarsın. Biz gökyüzüne bakarız ferahlamak icin. 1 saat içinde bıçak gibi kesilir. Hatta bizim büyüklerimiz bıçakla okurlar hemen geçsin diye. Tansiyonunu kontrol ettin mi hic o gerginlikten tansiyonunu oynatıyor bence. Bende öyle oluyor cunku.Ben başlarda inanmazdım ama sonradan dinimizde de olduguna dair şeyler okudukca ınandım yanı var geciyor ayetlerde kalem suresınde fılan.
Ben bu durumu cok yasıyorum en ağır şekilde hemde. Hayır okuyorum da korunmak ıcın ama yinede aynı oluyorum sabahtan beri kafamın agrıması, gözlerımın zonklaması daha kötüsü ruhumun asırı bunalması gecmıyor cıdden![]()
Bilemedim kuzum ya. Rabbim feraha çıkarsın inşallahBugun dısarıya cıkmadım hıc desemkı dısardan bırının nazarı değsin valla bende anlamıyorum nerden nasıl oluyor bu kurabısım
Valla normal dururken menekşeye okuduktan sonra çok fena oldum. Eşim diyo Noldu. Çok fenaydı ya inanıyorum bendeKaynanam da böyle der hiç inanmam
Aynen canım geçen bi daha okudum bak onda böyle olmamıştımAa bak nazar varmış demekki
Ohhhh yaaGiderdim valla ilk sarhoş oldugumda hicbirsey hatırlamıyorumcok guzel dönüyor dunya
![]()
Yok ben sert severim bildiğimden sasmamBende sandım sen içmisin sjsjsjsjshh![]()
Sen nasulsun pek yoktun bugünKaymaklı balım![]()
Geçmiş olsun canım bende dua okuyorum duanın koruduğuna inandiriyorum kendimi yoksa tahtalı köye giderdimBen başlarda inanmazdım ama sonradan dinimizde de olduguna dair şeyler okudukca ınandım yanı var geciyor ayetlerde kalem suresınde fılan.