- 20 Mayıs 2021
- 1.542
- 2.769
- 63
- 24
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #15.601
Kız bide salgın varmış ya bende yakalandim ona antibiyotik yapıyor uykuyu kaldiramiyorum kafayıVuuuuu üstüne hala yorgunluk var demii oyy canum yaaa
Aman minnoşum ne gelenin var ne gidenim nede çoluk çocuk kalksam ne yapacam yapacağım tek şey varsa temizlik oÖĞLE OLDU AMAA
evettt nasadan haber gelmiş baş halsizlik uyku yapıyomuş şuzamann havaKız bide salgın varmış ya bende yakalandim ona antibiyotik yapıyor uykuyu kaldiramiyorum kafayı
Uyu canım evlenınce koca sana rahat vermezbaşım ağrıyor benimde çok uyudum ondan mı bıraksalar 3gün uyurum nasıl yoruluyor beynim anlatamam
Benimde sıcaktan bastrdı şimdi ama hiç gündüz uykusu yapmam normalde o yüzden uyumam.başım ağrıyor benimde çok uyudum ondan mı bıraksalar 3gün uyurum nasıl yoruluyor beynim anlatamam
Benimde şimdi bAastırdı da uyumaycammmoooooooooooooo benimde uykum varrrr
Valla böyle ışte....evettt nasadan haber gelmiş baş halsizlik uyku yapıyomuş şuzamann hava
bende hep uyuyasımm varrr sabah zor uyandımm
Hahaha benim deBende devamlı uyku yetersizliği var ne kadar uyursam uyuyım hiç yetmiyor
aynı benn benimde başım çok ağrırr yaa uyursammBenimde şimdi bAastırdı da uyumaycammm
ayyy allahımm noldu sana böyleValla böyle ışte....
oh vallah o günleri yaşarıyım kiAman minnoşum ne gelenin var ne gidenim nede çoluk çocuk kalksam ne yapacam yapacağım tek şey varsa temizlik o
ende ona rahat vermemUyu canım evlenınce koca sana rahat vermez
30 eylül son canım inşallah düğünden sonra iş bakıcamBenimde sıcaktan bastrdı şimdi ama hiç gündüz uykusu yapmam normalde o yüzden uyumam.
ah meloşumm ne kadar kaldı işten çıkmana
bizim uzun bir tatile ihtiyacımız varBende devamlı uyku yetersizliği var ne kadar uyursam uyuyım hiç yetmiyor
hahahaha allahımmm baakkkkoh vallah o günleri yaşarıyım ki
ende ona rahat vermem
30 eylül son canım inşallah düğünden sonra iş bakıcam
bizim uzun bir tatile ihtiyacımız var
bende sırırım bakkk
kesinlikle ne iş ne başka bir şey hiçbir şey düşünmeden gezip dinleneceğimiz tatile ihtiyacımız varbizim uzun bir tatile ihtiyacımız var
Dügünden sonra hemen olmasın 1 sene sonra bak iş Ha bak işiniz bebek geliroh vallah o günleri yaşarıyım ki
ende ona rahat vermem
30 eylül son canım inşallah düğünden sonra iş bakıcam
bizim uzun bir tatile ihtiyacımız var
Pilav yedim uyku tuttu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?