- 18 Kasım 2020
- 20.768
- 49.955
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #15.821
Bu annesine çekmemişbenim kız sabah uyandı kokumu almayınca uyanıyor, geldi mutfağa beni götürmeye çalışıyor yatağa uyuyalım diye bu işte bir terslik var bencede
![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu annesine çekmemişbenim kız sabah uyandı kokumu almayınca uyanıyor, geldi mutfağa beni götürmeye çalışıyor yatağa uyuyalım diye bu işte bir terslik var bencede
![]()
![]()
Nasill bi resmi acaba hangi siteden internetten aldun peki sosyalimmm
Ay Taşının Anlamı Nedir?
Yumuşak ve opak görünümüyle dişilin gizemli taşı olarak da bilinen ay taşı, dişil enerji, doğurganlık ve bereket anlamlarına gelir.
Tarih boyunca tanrıçalarla özdeşleştirilmiş, tanrıça enerjisi taşıdığı düşünülmüştür.
Ay Taşının Özellikleri Nelerdir?
- Ay taşı dişil enerjiyi temsil eden önemli bir taştır. Kadın hormonlarını dengeleme özelliği olduğu bilinen ay taşı, aynı zamanda genel anlamda bir dengeleyici ve sakinleştiricidir.
- Duygularla da ilişkili olduğu için aşk taşı olarak da bilinir.
- Astrolojik olarak da dişil enerjiyi temsil eden Ay ve Yengeç burcu ile ilişkilidir.
Ay Taşının Faydaları
- Ay taşı duygusal olarak dengeleyici görevi görür.
- Rahatlatıcı ve sakinleştirici özelliği vardır.
- Kadın hormonlarında dengeleyici bir görevi vardır. Regl döngüsünü düzenler.
- Kısırlığa iyi geldiği bilinir.
- Doğum sancılarını hafifletir.
- Yin ve yang yani dişil ve eril enerjiyi temsil eder.
- Spiritüel anlamda kişinin sezgilerini kuvvetlendirir.
- Kişinin rüyalarını daha net hatırlamasını sağlar.
- Duyguları dengeleyerek kişinin sevgiyi kabul etmesini sağlar.
afiyet olsunÇayyyyyy var içersen ben var seversen neremiiii neremiiii gözlerini![]()
Potpori oldu bu idare edin gari
Eki Görüntüle 2900258
Hangi siteden aldun
Nayır rrr olamazzzzŞaka yaptiiiiiiiiimmmmm kahvem![]()
Doğal taş satan dükkanlar var kuzum, ordada vardır çarşıda falan. Ben kucukkuyudan aldımNasill bi resmi acaba hangi siteden internetten aldun peki sosyalimmm
Delü yaaaNayır rrr olamazzzz
bu acıyla yasayamayacagim gidiyorum buralardan elvedaaaa![]()
Hee anladumm askoo ama burda olcağını pek sanmamm burası küçük biyerDoğal taş satan dükkanlar var kuzum, ordada vardır çarşıda falan. Ben kucukkuyudan aldım![]()
Tam babaci uykucuBu annesine çekmemiş![]()
![]()
![]()
![]()
Morrmenekseye ve jouya şaşırdım![]()
Ayy ben yenı gordum mesajları.Evet dimi bir anda ,bende noluyo dedim![]()
seni annen kadir gecesi doğurmuşTam babaci uykucu![]()
Kandıramazsın o kirazlar la beniDelü yaaa
Beni bırakıp gitme noluuuurrrrr kahvemmm![]()
Insta var mı gümüş ve taş evi bi bak, menekşenin aldığı yer umut dogaltas oraya da bakHee anladumm askoo ama burda olcağını pek sanmamm burası küçük biyer
Seni yirim bitiririmKandıramazsın o kirazlar la beni![]()
Oyyy kuzum benimAyy ben yenı gordum mesajları.
Kızlar ben cok giremiyorum bu topıge dua gruplarındayım su sıra brz takıp ısım yoğun.
Yazıyorum gordukce sonra cikiyorum ama o zamana kdr o kdr mesaj yazılıyor kı kacırıyrm ben ne yazdıgınızı. Bana alınmayın bu kız nıe cevap vermiyor dıe valla dua gruplarından oturu boyle bırde kendımde okuyorum yetiştirmeye calısıyorum bi yandn. 10 gun sonra kalmayacak hıc ama![]()
Benimi kocayı mi bilmiyorum artık. adam komşunun çocuğu gibi büyüttü kızını. bir kere basıni beklemedi anasi hep uyanıkseni annen kadir gecesi doğurmuş![]()
Ben gidiklanmam aşkımmmmSeni yirim bitiririm![]()
![]()
![]()
gidik gidik yaparim
ağzını yüzünü minciririm
![]()
Tamam sordum aşkoo ay taşımı adeti düzeltiyor acaba hamile kalmayaı kolaylastıran bi kolye varmı yaInsta var mı gümüş ve taş evi bi bak, menekşenin aldığı yer umut dogaltas oraya da bak