- 12 Mart 2019
- 16.128
- 35.595
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #16.661
Olsun canım olur öyle şeylerSeni yerim nicki ekledim sanıyorum uyku sersemi kuzum.
Gözden kaçırmışım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olsun canım olur öyle şeylerSeni yerim nicki ekledim sanıyorum uyku sersemi kuzum.
Gözden kaçırmışım![]()
Sabaha kadar uyumuyorum diye olabilir miiiiOlsun canım olur öyle şeylersen aksama kadar uyuyosun masallah
![]()
Niye amaç neSabaha kadar uyumuyorum diye olabilir miiii6 da yattım
![]()
Hahahaha daha napiyimm boş atamıyorumm sttım böyleInstagram storysi toplayıcıları gelir şimdi![]()
Dur alıyımda paylaşayımInstagram storysi toplayıcıları gelir şimdi![]()
Lise ogretmeniyim benHangi bölüm kuzuumoyy sen ne tatlı bir öğretmen olursun var ya yirim seni yaa
bana matematik için akıl verir misin? Turkiyede yarın ne olacak hiç beli değil kuzum,herşey değişir
![]()
Kuzum sen hiç çekip atmadun göremeduk kahveniBen içtim bittiafiyet olsun jouum
![]()
Kuzum var yaaaa sanada bu yakışır, otoriter,cool ve havalı bir lise öğretmeniLise ogretmeniyim ben
Hiç öyle ilkokul ogretmenisi gibi minnoş bişey düşünmecanavarların içinde düşün .
İhtiyacın olduğunda tabiki yardımcı olurum ,
Ne zaman istersen mutlaka
Üşendim jouuKuzum sen hiç çekip atmadun göremeduk kahveni![]()
Baslarum senin üşenmene hee bundan sonra bende üşencem artukunnÜşendim jouu![]()
Bak bana şimdi üşenmeyip ikinci kahveyi yaptıracak bu bebeBaslarum senin üşenmene hee bundan sonra bende üşencem artukunn![]()
Eşimle yabancı dil çalışıyoruzNiye amaç ne![]()
Yap ikinciyi hehh yap yapta çek att hep ben atıyorumm ulannBak bana şimdi üşenmeyip ikinci kahveyi yaptıracak bu bebe![]()
Matematikten calisacagin konulari filan not et .Hangi bölüm kuzuumoyy sen ne tatlı bir öğretmen olursun var ya yirim seni yaa
bana matematik için akıl verir misin? Turkiyede yarın ne olacak hiç beli değil kuzum,herşey değişir
![]()
Neden demiyorsun şu saatte yap peri o saatte yapayım birlikte içniş gibi olalımHaydiii nerde kahvelerrr ❤❤Eki Görüntüle 2900847