- 18 Kasım 2020
- 20.813
- 50.051
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #16.781
ahahhahaahhaha gencim güzelim seni üzerim ahahahahhaTu allah seni ne etmesin yaaabende diyorum ne etiketi
yesssss görmemişSen hala ordamisin
benden habersi m i hı hhhııııHa 30 yaşa taktı buminnoş senin30 yaşına alayım nufuse yaş büyüteyim bak
kahve yudumluyorum sen ne yapıyorsın canımKizlar Nagpiyorsunuz
Nefesim yetmiyor, çocukla 10 dk koşuyoruz ben kendime gelemiyorum astim var diye sanirimNeden ki
Entarisi dım dım yar
Iyiyim canım teşekkürler kafa dağıtmaya çalışıyorumIyi çok şükür pinacim sen nasılsın napıyon
Bak bak havanaahahhahaahhaha gencim güzelim seni üzerim ahahahahha
yesssss görmemiş
benden habersi m i hı hhhıııı
kahve yudumluyorum sen ne yapıyorsın canım
ahahahah bu gün sizinle iyi uğraştımBak bak havana
On yılimla döverim seni minnoşahahhahaahhaha gencim güzelim seni üzerim ahahahahha
yesssss görmemiş
Afiyet olsun canım. Birsey yaptigim yok canım, çocukla oynuyorum, dua okuyorum.ahahhahaahhaha gencim güzelim seni üzerim ahahahahha
yesssss görmemiş
Olsun sen izle canım dinlenNefesim yetmiyor, çocukla 10 dk koşuyoruz ben kendime gelemiyorum astim var diye sanirim
Aynen canım, gün geçirip kafa dağıtıyoruzIyiyim canım teşekkürler kafa dağıtmaya çalışıyorum
Allahtan yemiyorsunOlsun sen izle canım dinlenbunların fındık fıstık demesinden dolayı kilo aldım
ahahaahah ayy napayım kız cağız sordu hepiniz genç misin dedi bende var 30 üstü burada diye tanıtıyorumAfiyet olsun canım. Birsey yaptigim yok canım, çocukla oynuyorum, dua okuyorum.
Kafa dağıtmaya geldim.
30 yas üstüne saldırı yapmışsın
Canlı canlı bizimi görüyorsunuz
göbüşüme göbüşüme vurda erisin olar mıCanlı canlı bizimi görüyorsunuzmerdaneyi kapan gelsin bunlar bizi ayaklı cenaze sanmışlar. Abla dayağı atalim, sonrada vurduğumuz yerleri öperiz
ahahaahah ayy napayım kız cağız sordu hepiniz genç misin dedi bende var 30 üstü burada diye tanıtıyorum
Olar olar bir göbisine bir totisine vururuz, sonra sağ yanak, sol yanak öperiz ❤göbüşüme göbüşüme vurda erisin olar mı
hahaha negüzell ettun böylee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?