- 18 Kasım 2020
- 20.822
- 50.064
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #17.181
evet canım ne yapayım 3 ay olmuş diyorhaftada bir araa eee anam boş durmuyosunkii çalışıyosun eve geliyosun yatıyorsun zıbarıyorsun banada yapıyolardı
kayannayla başka kp geçince çok konuşulmuyoevet canım ne yapayım 3 ay olmuş diyorbayramda aradım en son kp kayananyla konuşuyoruz arada
gene ne alcakk yaaaaaaaaaaaaaaaaaaneyse ben çıkıyorum kızlar işlerim var görüşürüz aşı olmaya gidiyorum oradan çeyizciye
Ben değil kız kardeşim alıypr canım taksitle alsın ödesin dedik tek çalışan olduğu için artık ysvaş yavaş alsıngene ne alcakk yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Aynen canım benimkayannayla başka kp geçince çok konuşulmuyo
Memlekete kuzumNereye bakıyım
Nereye gülüm söyle nereye diriririiiiim. Canımı istesen hazırdım ben vermeyeeeeeee . Cankannereyee gidiyorsuuuunnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Günaydın EmmaASSOSyal
Minnosprenses
@Kahve __Kokusu
@Bal Perisi
bebeklinick
Jou
clara
@N u r
@Morrmeneksee
@Catlak-kurabiye
Wilma11
@Yasnaz
@coconatt
Nurum foruma geri dönmüş lay lay lay kahvesi
Eki Görüntüle 2901141
Oooo zorunlu iyi gördüm senü canıımNereye gülüm söyle nereye diriririiiiim. Canımı istesen hazırdım ben vermeyeeeeeee . Cankan
ooo süper kuzummBen değil kız kardeşim alıypr canım taksitle alsın ödesin dedik tek çalışan olduğu için artık ysvaş yavaş alsın
Tey tey teyASSOSyal
Minnosprenses
@Kahve __Kokusu
@Bal Perisi
bebeklinick
Jou
clara
@N u r
@Morrmeneksee
@Catlak-kurabiye
Wilma11
@Yasnaz
@coconatt
Nurum foruma geri dönmüş lay lay lay kahvesi
Eki Görüntüle 2901141
gösterecem ben sana vermeyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeNereye gülüm söyle nereye diriririiiiim. Canımı istesen hazırdım ben vermeyeeeeeee . Cankan
hee sen çalışmıyon demiiiiiTünaydın öğlen oldu
Kahvaltıyı şimdi yaptım
Çay içiyorum
Evet evdeyim elçinimhee sen çalışmıyon demiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?