- 25 Ağustos 2019
- 62.512
- 120.035
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #17.241
ohhh mss gibii hava nasıllSorma ya anca sabah doğru uyuyabiliyorum işte haftasonu olunca koyvermişim
Eşim ıçlik ile uyumuş gece üşümüşayyy allahımm hahahahahah uykulu gözlere kurban heleee
sıcaktan uyuyamadın demi gece
Sen karar verdin mi bugun ne yemek yapacaksınçiğköfte ben kendim ediyommm
ooooooooooooEşim ıçlik ile uyumuş gece üşümüş
Ben atletle uyurum sıcak nabim
Ben onları yiyemedim çocuklarım hemen attılar ağzına görünceGüllü lokum seviyorsun anladığım kadarıyla :)
hahahaha yohhh yohhhhhhhSen karar verdin mi bugun ne yemek yapacaksın
Vuuu acaba kayinvalidem ne yemek yaptı
Yoo 30 yaş unutulmazallahıınn izniyle canoo görüşelim kapuşalumm bakalummm neler olaayyyy
belki unutursunuz o zamana kadarrrr
Hahaha uyanık kadınBen doldurmayıda severimkaynanam artık öğrendi ben gittiğimde Makinesi hep yeni yıkanmış olur
Vur davulcu davula Tey Tey Teyoldu mu
Ayyy bunlar çokkkk tatlıııı jooooooouuuvvvvvbirşeyide becermee beeeeeeeeeeeeeeeeğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ
Günaydın nickommm tatlımmm
Ahhh ahh nasıl unutulur o rüzgarAdet başladı bugün..
Ondan belki de.
Ama sıcakta efil efil iyi oluyoralttan rüzgar esiyor
DemiMinnosprenses Catlak-kurabiye 'ruzgar tatlı tatlı ediyordu filan
ama erken gidiyorsun bebişümmm bence daha şuan yapmamıştur hehh zorunlummVuuu acaba kayinvalidem ne yemek yaptı
hahahahaha bendede oluyorr hattaaaa şuan masterchefe baktummm
Olur tabl aflyet olsunhahahaha yohhh yohhhhhhh
çorbanın yanına barbunya pilaki olurmu
O sabahtan yapıp geciyoama erken gidiyorsun bebişümmm bence daha şuan yapmamıştur hehh zorunlumm
heee o zamann doğrudur şimdiden yapmıştır akşama zor olmasın diyeO sabahtan yapıp geciyoçiftlikte işler çok diye kuzum
Assosyal duymasın fıstık fıstık diyorhahahahaha bendede oluyorr hattaaaa şuan masterchefe baktummm
funduk ezmesii yapmuşlar
Akşama kalınca işler çıkıp durduğu için yemeğe bı turlu sıra gelmiyo gece onbire filan kaldığı oluyo yoksaama erken gidiyorsun bebişümmm bence daha şuan yapmamıştur hehh zorunlumm
ama o fıstık dediii etiketlemedum bile görmesun diye aman görmesun haaaaAssosyal duymasın fıstık fıstık diyormastercheften fistk ister allahım yarabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?