- 27 Mart 2019
- 30.571
- 113.654
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #17.501
Ben geldim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pazarrr sabahıi bi başkaaa çok güzelll gününüz geçmeniz dileğiylee kuzlarr günaydıınnnn❤❤❤❤❤❤ şarkı yı dinliyorum meloooommmmm
yerum seni yerum yeurmm
![]()
![]()
![]()
![]()
Tamam tama sakin ol
Maşallah annesi maşallah büyüsün paşa yaO kadar sinir bozucu ki cocukta 1 cm le dapdar geliyor 1 cmle çuval gibi geliyor
Gecen sene 5 yaşındaydı 4 yas gidiyordu bir anda bir büyüdü simdi 6 yasinda 7 8 kucuk geliyor
İyim canım sen nasılsınNasılsın menekşem![]()
Canum anca kahvaltıdan kalktuk kocişle 12 de uyanduk nedense sabah sabah sinek geldi ebemizi ettuu resmen ya bi uyumuşuz o biçim bide oda cokta güzel esmezmii bizi uykuya vurdu anlatamam
Çok şükür meneksem, sen nasılsınİyim canım sen nasılsın![]()
Cok sukur iyiyim nickom sen nasılsın
İyim sosyalim sen nasılsın aksama kdr bırbırmıze Soracaz herhaldeÇok şükür meneksem, sen nasılsın![]()
Bende iyiyim sen nasılsınİyim sosyalim sen nasılsın aksama kdr bırbırmıze Soracaz herhalde![]()
Afiyetler olsun joum.Canum anca kahvaltıdan kalktuk kocişle 12 de uyanduk nedense sabah sabah sinek geldi ebemizi ettuu resmen ya bi uyumuşuz o biçim bide oda cokta güzel esmezmii bizi uykuya vurdu anlatamamdaha şini çay içiyorumm
sofrayu toplayacem daha
Cok sukur iyiyim nickom sen nasılsın![]()
"Maşaallahh nerdeyse doğuracaksun bebişu
Kızmı erkekmi![]()
Sanada tünaydın arki![]()