- 18 Kasım 2020
- 20.831
- 50.087
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
-
- #18.001
Ben ramazanda yapmıştım eğer internetteki tariflerden yapacaksan malzemeleri azalt biz 2 güm yedik bitiremedik kalanı attım Allah affetsinn
Beraber olsunnn minnoşum
Ortaya diktim onu tombul asker gibiallahummm incire bak hahahahha çok güzelll
afiyet olsun canım bebişler nasıl
Bebisler canavar gibi bu aralar çok huysuzlar. Bir haftadır kahve yapayım diyorum anca fırsat buldumbebüşler nasull hele sevmeye gelemmiii
şurda bi yarımsaatcuk uzağumdasun
ula direk gözüm ona daldıı gerçekten hahahahaha ne güldüm ama incireOrtaya diktim onu tombul asker gibi
Sen ayarlarsın canim ben acemilikle hepsini yaptım 8 kişilik pasta gibi sülale boyu olduben çok yaptumm aşkummm yapcak birşey yokk
kalan kıymayıda akşam bandıra bandıra yerizz
lavaşa dökmem hepsini nekadar yiyebileceksek okadar dökerim
çünkü var yuvarlak ben et sandım yuvarlak şeklinde olunca
allah yardımcın olsun canımBebisler canavar gibi bu aralar çok huysuzlar. Bir haftadır kahve yapayım diyorum anca fırsat buldum
Jou gel kız ben de az yatam uykusuzluktan ölüyom
Siz napiyorsunuz?
Bedevaula direk gözüm ona daldıı gerçekten hahahahaha ne güldüm ama incire
çokta pahalı incir
nasull peki ikizlere bakmakk canım yaaBebisler canavar gibi bu aralar çok huysuzlar. Bir haftadır kahve yapayım diyorum anca fırsat buldum
Jou gel kız ben de az yatam uykusuzluktan ölüyom
Siz napiyorsunuz?
ovvvv baya çoklu etmişssin kızzz ilk baştaa yapıyorsun çünkü nekadar olcağını bilmeden ondanSen ayarlarsın canim ben acemilikle hepsini yaptım 8 kişilik pasta gibi sülale boyu oldu
Kesinlikle kuzum birdaha az yaparımovvvv baya çoklu etmişssin kızzz ilk baştaa yapıyorsun çünkü nekadar olcağını bilmeden ondan
bidaha yapcağın zaman azaltırsın anlarsın allahtan çok değil benimki
evet kuzummm geçen sene mastershefte gördük bilmiyordum yağlama ne olduğunuKesinlikle kuzum birdaha az yaparımafiyet olsun şimdiden çok lezzetli oliye
Ama etlemi oluyorki bende kıymayla yaptım onuevet kuzummm geçen sene mastershefte gördük bilmiyordum yağlama ne olduğunu
orda görünce başladım o biçim o biçimm sık sık yaptığım şeyy kaç aydır ettiğim yok bugüne et değil kıyma oldu
evett aynenn çatalla bende çok iştahlı yiyolar yaaaAma etlemi oluyorki bende kıymayla yaptım onu
Bende masterchefte görüp yapmıştım. Şefler çatala dolayıp dolayıp yiyorlardı nasıl birşeymiş bu bende çatala dolaya dolaya yedim o kadar özenmişim
Hee anladımmevett aynenn çatalla bende çok iştahlı yiyolar yaaa
yok kızz yağlama etmicektim bugün ben et tantuni yapıyim dedimm
kıymayı çıkarmışım nasip yağlama oldu
nasiibin olsunnnnnnnnn perooooooooooooooHee anladımmbir iki güne bende yaapyım çok andık
Aminn bitenemm ama bu sıcakta da çok zor ocak başında onu yapmaknasiibin olsunnnnnnnnn peroooooooooooooo
öylee tabiii ama busefer hamuru kendim yapmıcam havamda değilimmAminn bitenemm ama bu sıcakta da çok zor ocak başında onu yapmak
Afiyet olsun canım benim senin şu fincanına bayılıyorum ya
senin olsun aşkummmmAfiyet olsun canım benim senin şu fincanına bayılıyorum ya
Boğaz enfeksiyonuydu canım sağolGeçmiş olsun canım mühim birşey yoktur inşallah
Ohh afiyet bal şeker olsunAfiyet olsun gülümben de bebelerden bulduğum ilk boşlukta yaptım entekye kahvemi ❤
Gönder gelsinsenin olsun aşkummmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?