Sen ayarlarsın canim ben acemilikle hepsini yaptım 8 kişilik pasta gibi sülale boyu oldu

Reactions: Jou
Bebisler canavar gibi bu aralar çok huysuzlar. Bir haftadır kahve yapayım diyorum anca fırsat buldum
Jou gel kız ben de az yatam uykusuzluktan ölüyom
Siz napiyorsunuz?
nasull peki ikizlere bakmakk canım yaa
benim tedavim yarıda kaldıı geçen ay bekledim regl olcam anneme bile geçtim olcağım gün 2 gün önce
maalesefki eşimde izne çıktı geldi hatta bekledim olcam tatil bitti eve geldim 2 gün sonra oldum
1 ay geciktii sanırım korona olduğumdan üstümde hala düzelme olmadıı
sonra baktım bu sıcakta çekilmiyorr perişan oldum istanbulda vazgeçtim ekim kasım gibi halledecem allahın izniyle..

Sen ayarlarsın canim ben acemilikle hepsini yaptım 8 kişilik pasta gibi sülale boyu oldu
ovvvv baya çoklu etmişssin kızzz ilk baştaa yapıyorsun çünkü nekadar olcağını bilmeden ondan
bidaha yapcağın zaman azaltırsın anlarsın allahtan çok değil benimki

ovvvv baya çoklu etmişssin kızzz ilk baştaa yapıyorsun çünkü nekadar olcağını bilmeden ondan
bidaha yapcağın zaman azaltırsın anlarsın allahtan çok değil benimki
Kesinlikle kuzum birdaha az yaparım afiyet olsun şimdiden çok lezzetli oliye

Kesinlikle kuzum birdaha az yaparım afiyet olsun şimdiden çok lezzetli oliye
evet kuzummm geçen sene mastershefte gördük bilmiyordum yağlama ne olduğunu
orda görünce başladım o biçim o biçimm sık sık yaptığım şeyy kaç aydır ettiğim yok bugüne et değil kıyma oldu

Ama etlemi oluyorki bende kıymayla yaptım onu
Bende masterchefte görüp yapmıştım. Şefler çatala dolayıp dolayıp yiyorlardı nasıl birşeymiş bu bende çatala dolaya dolaya yedim o kadar özenmişim

Ama etlemi oluyorki bende kıymayla yaptım onu
Bende masterchefte görüp yapmıştım. Şefler çatala dolayıp dolayıp yiyorlardı nasıl birşeymiş bu bende çatala dolaya dolaya yedim o kadar özenmişim
evett aynenn çatalla bende çok iştahlı yiyolar yaaa
yok kızz yağlama etmicektim bugün ben et tantuni yapıyim dedimm
kıymayı çıkarmışım nasip yağlama oldu

evett aynenn çatalla bende çok iştahlı yiyolar yaaa
yok kızz yağlama etmicektim bugün ben et tantuni yapıyim dedimm
kıymayı çıkarmışım nasip yağlama oldu
Hee anladımm bir iki güne bende yaapyım çok andık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…