- 20 Eylül 2013
- 7.587
- 16.459
- 448
- 42
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #18.041
Sag ol cınım, bahcede misin mesgul müsün is var mı?Afiyet olsun emmacigim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sag ol cınım, bahcede misin mesgul müsün is var mı?Afiyet olsun emmacigim
Bak şeker ilavesiz diyorHe tamam bende ordan alayım canım![]()
Söylemem ne yaptuğunu iyice acukursunjoum naptın karnım acıktı zati bişeyler yememek için zor duruyorum
Oyy nasulda tanur beniiiValla bak dedim kesin sarki aklına getirir
Aynen herkes hasta etrafımda duyduklarım
Öyle oluyor valla artık yapacak bir şey yok böyle arada sırada yapabildiğimiz kadar![]()
Söylemem ne yaptuğunu iyice acukursun![]()
4 bucuga kadar işin başından kalkamadım canım ama şimdi eve girdim klimanın altında oturuyorum . Yarım saate yumurtaları topladiktan sonra işim yokSag ol cınım, bahcede misin mesgul müsün is var mı?
Sen ne yapıyorsun günün nasıl geçiyorSag ol cınım, bahcede misin mesgul müsün is var mı?
afiyet olsun canımmm
aahhahaah dur daha düğün olmadıO akıl noksanlıği var gibi yapıştırılan soruyu sorayım mi sana
bebek ne zaman![]()
Bence direkt saçımı başımı yolmaliydin .afiyet olsun canımmm
aahhahaah dur daha düğün olmadı![]()
Ahahahah sen yol kendi kendiniBence direkt saçımı başımı yolmaliydin .
Çünkü Ne densizliktir bu![]()
Hayurdur kuzumm kim sinirlendirdi hele senii söyle pıçaklayemmmgidip lifalif yiyim bari yoksa sinirlerim oynayacak
acıkınca geliyorlar bana
Bana niye cevap yazmiyon la
Hee bu güzeldir kuzum yarın alayım bundanBak şeker ilavesiz diyor
Hahahaha allahumm yerim seni hele yaaaacıkınca geliyorlar bana
bişey yemiyim dedim ama gittim yedim yine normale döndüm, pıçaklancak durum kalmadı![]()
Ahaa küpekkk nerde ben görmedim alıntını okadar baktum yaa sana cvp vermesem olurmuu kafamı kır sen benim cvp vermediysemmBana niye cevap yazmiyon la
Aha bu mu kuzzz ne siniri kim dedi sinirimi bozacak hele neye sinirlendum allah bilir
Ahaa küpekkk nerde ben görmedim alıntını okadar baktum yaa sana cvp vermesem olurmuu kafamı kır sen benim cvp vermediysemm![]()
Lifalif yiyen sensin sandımAha bu mu kuzzz ne siniri kim dedi sinirimi bozacak hele neye sinirlendum allah bilir![]()