- 25 Ağustos 2019
- 62.526
- 120.082
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #18.301
burasuda öyle yaa bunedir yaaa serindi negüzzelllCok sicaaaak burasi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burasuda öyle yaa bunedir yaaa serindi negüzzelllCok sicaaaak burasi
ONUN İŞİ BAŞINDAN AŞKIN YAPMAZ
Açılıda olacak şöyle mmmmmmmtavuk tava aynısıBlueBerry4268 pazar günü yapmış
genede ondan yapıp yemek istiyorr
sağoll minnoşumm
yer olacağına emin olsam varya neler alırdımben birsürü şey aldım mutfağımı bilmedenn sonra ferforje rafı aldım iyikide aldım mutfağı bile görmemiştim
onlara koydumm halaaa sığmayan birsürü şey var mutfağa kullanamadıklarımı koydum dolap üstlerine
bir gram yer yok mutfaktahalen daha istiyorum birşey almak
kız siz acı yermisinizAçılıda olacak şöyle mmmmmmm![]()
![]()
aboovvvvv canı çeker yapar sandumONUN İŞİ BAŞINDAN AŞKIN YAPMAZ![]()
![]()
![]()
bekle ban ne atıcamaboovvvvv canı çeker yapar sandum
çok sıcak hava ya bugün hiç esmiyor meeeeeeeeelllllllllooooooooooooooooooooooooooooooo
hele bi olsa istanbulda artık yenievler zaten mutfak çok küçük yapıyolar yaaa mutfağı büyüttee bari odaları küçült biraz oralarla neişimiz oluyoryer olacağına emin olsam varya neler alırdım![]()
hiçtee bileeekıskançççç![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
abovvv allaha aşkına bayılacağım şeyii atmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabekle ban ne atıcam
Ben acıyı pek severim bizim eniste tırcı geçenlerde kv gile has antep pulbiberi getirmiş bayıldım resmenkız siz acı yermisiniz
ayyy bunu gördüm başımdaann terler sular aktuuuu dötüme kadar indiiiEsiyor püfür püfür ohhhhhhhhEki Görüntüle 2902455
ay bendedeee varrr ondan yemeğe atıyorum bi ucu kadar bile değil acayip yakayyBen acıyı pek severim bizim eniste tırcı geçenlerde kv gile has antep pulbiberi getirmiş bayıldım resmen![]()
Yakayi de ne yakayiay bendedeee varrr ondan yemeğe atıyorum bi ucu kadar bile değil acayip yakayy![]()