canım olunca bir şey yokta etkileri anca ertesi gün çıkmaya başlar bende öyle oldu akşam bişeyim yoktu sabah kalkınca kol ağrısı falan oldu biraz. Olduğunu bile anlamazsın iğne fobim var düşün ben diyorum bunu 😁
hakkımızda hayırlısııı hangimiz neler yaşıyacağımızz belli değilll

hakkımızda hayırlısııı hangimiz neler yaşıyacağımızz belli değilll :KK70:
aynen öyle.
Yirmilik dişlerimi aldırırken 3 ünde sorun yaşamadım hemen bitti. sonuncusunda sıradaki kızlara destek oldum moral verdim korkmayın hemencecik bitiyor, acımıyor, hissetmiyorsun vs. ben bir girdim 1 saat sürdü, canımın acıması bir yana kanama durmadı, doktor üstüme çıktı neler yaşadım :olamaz::olamaz:

aynen öyle.
Yirmilik dişlerimi aldırırken 3 ünde sorun yaşamadım hemen bitti. sonuncusunda sıradaki kızlara destek oldum moral verdim korkmayın hemencecik bitiyor, acımıyor, hissetmiyorsun vs. ben bir girdim 1 saat sürdü, canımın acıması bir yana kanama durmadı, doktor üstüme çıktı neler yaşadım :olamaz::olamaz:
aayyyyy iğne vuruluncamı kuzum neden öyle oldukiii
canın çok kıymetli hele bak bakk nasıl evlendireceğiz seniii :110:

aynen öyle.
Benimde alıncak bir 20liğim var. Şuan korktum 😒

hahah yarın olcam gel beraber olalımmm :110:
bilmiyorum ki canım yaa biraz daha düşüneyim ben 😬🤣🤣

korkma kız herkes bir değil ki ay kötü hissettim şimdi kendimi
Yok kızz kötü hissetmee. Bende birtane aldırdım az çok biliyorum. Yanağım şişti 1 hafta ikinciyide alcaktı doktor tam nişan dönemime geliyordu o zaman şişik yanakla gelin olmıyım diye aldırmadım birdaha da üstüne düşmedim😬🤣🤣

ASSOSyal ASSOSyal sosyalimmm yarın aşı olcam biontech çok heyecanlıyımmmm :110: :KK61:
kalpten gidersem beni merak etmeyin ha akşam saat 5 de
Allah seni ne etmesin yaaa kız neyden korkuyon🤣 ben iki tane oldum hâlâ yaşıyorum 🤪 hatta üçüncüyü açsalar onuda olucam açmıyorlar gıcık oldum 🤷‍♀️🤣 şifa olsun, bişey olmuyor merak etme bebekim 🤗

• Muhteşem
Reactions: Jou

Yok kızz kötü hissetmee. Bende birtane aldırdım az çok biliyorum. Yanağım şişti 1 hafta ikinciyide alcaktı doktor tam nişan dönemime geliyordu o zaman şişik yanakla gelin olmıyım diye aldırmadım birdaha da üstüne düşmedim😬🤣🤣
doktorum la konuştum ben aşı oll dedii daha iyi sağlıklı olur hamilelikte birşey olur vurduramayız hassas olursun hep dikkat etmek zorunda kalırsın dedi bende öyle ettim randevu aldım 2 aşımıda olup başlarım artık tedaviye

benim sadece ilk çekimde şişti diğerlerinde şişme ve ağrı olmadı hatta ilaç dahi kullanmadım ama buz koydum yinede 😬

Allah seni ne etmesin yaaa kız neyden korkuyon🤣 ben iki tane oldum hâlâ yaşıyorum 🤪 hatta üçüncüyü açsalar onuda olucam açmıyorlar gıcık oldum 🤷‍♀️🤣 şifa olsun, bişey olmuyor merak etme bebekim 🤗
yaaa hhahah canum benumm yaaa
kızz biontech olduğun için 2 aşı yeterliymiş
sinovaca açmışlar 4cü doz a
inşallahhh güzel geçicekkkk :KK49: :KK49:

doktorum la konuştum ben aşı oll dedii daha iyi sağlıklı olur hamilelikte birşey olur vurduramayız hassas olursun hep dikkat etmek zorunda kalırsın dedi bende öyle ettim randevu aldım 2 aşımıda olup başlarım artık tedaviye
hayırlısı olsun inşaAllah canım rabbim gönlüne göre versin inşaAllah

Back
X