- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #19.561
Nerelerdesiniz 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben salondayımm sen nerdesinNerelerdesiniz![]()
Nerelerdesiniz![]()
Aaayyyy bune güzell sürprizz böyleee çok teşekkür ederiim aşkuumm duygulandım şuan
Aklıma sen geldin guzummmAaayyyy bune güzell sürprizz böyleee çok teşekkür ederiim aşkuumm duygulandım şuan
![]()
Bu resmi saklıcam sonuna kadarr ❤
Senin için ballımmmm afiyet bal şeker olsun inşaallahhh napıyorsun iyimisin dünden daha iyi ?Aklıma sen geldin guzummmKalbinden öperim o ne güzel kedi
![]()
Evet iyileştim canim cok sükür. Ne yapayim ben her zamanki gibi çay ictim yine icecegim birazdan eşim camiye gitti onu bekliyorumSenin için ballımmmm afiyet bal şeker olsun inşaallahhh napıyorsun iyimisin dünden daha iyi ?
Hahhaah çay sız olmaz ayyy bende olsam keşke ne güzel olurdu sabah akşam içerdik çayyEvet iyileştim canim cok sükür. Ne yapayim ben her zamanki gibi çay ictim yine icecegim birazdan eşim camiye gitti onu bekliyorumSen nasilsin bakeemm
Evin salonundamıBen salondayımm sen nerdesin![]()
Bende şimdi oturdum başım ağrımaya başladıKoltukta oturuyorum![]()
Hahaha evett evin büyük salonundaEvin salonundamı
Bende şimdi oturdum başım ağrımaya başladı![]()
Napıyorsun ordaHahaha evett evin büyük salonunda![]()
Tv izliyoruzz periimm masterchefNapıyorsun orda![]()
Nebileyim kızz ne olabilirTv izliyoruzz periimm masterchef
Başka ne olabilir hehhh
Hahah sağol çüçem sen napıyorsunnNebileyim kızz ne olabiliriyi seyirler joumm
![]()
Bende bir ağrı kesici attım oturuyorum öyle tvde de birşey yok masterchefte sarmıyor artık boş boş yaniHahah sağol çüçem sen napıyorsunn
Nere ağrıyooBende bir ağrı kesici attım oturuyorum öyle tvde de birşey yok masterchefte sarmıyor artık boş boş yani![]()
Çayda içmiyorumAaa sütlü kahve pekii yada çayyy![]()