- 31 Ekim 2019
- 11.001
- 39.998
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #19.741
Saol canım benim nasılsın iyi misin senin ufaklık nasılÇok geçmiş olsun kahvem

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol canım benim nasılsın iyi misin senin ufaklık nasılÇok geçmiş olsun kahvem
Allah'ım 12 geç diyor kız ben üçte yatıyorum öleyimSabah 5 te kalkıp namaz kılıp uyudum geriye
Uyumasam olurdu
Gece 12 de yattım erken yatamadım
Sabahları daha çok seviyorum enerjik dolu bir gün oluyor![]()
Bu gün günlerden domatesHerkeseee Röraaayyyyyddddddddddııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bugün bombeee gibi geçsin inşaaallaaahhhhhhhh![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@ElhanMinnosprenses @coconatt @madammor @Mavera4268
MssPARE @Morrmeneksee @ASSOSyal
Catlak-kurabiye
Cookiie
D u t @pina @zorunlunick
@Lavinia_84
Kahve __Kokusu @mavikelebek34
Wilma11 @Yasnaz @sade_ kahv
![]()
Valla geç 3 e kadar nabiyorsun senAllah'ım 12 geç diyor kız ben üçte yatıyorum öleyim![]()
Bu akşamda düğün var mecbur gidicem nasıl gitmiyimkibenimde bakanımm yoktuu uzanıp uzanıp yatıp durdum heleee
ama hiç durmadınki ev işi düğünüydü yoksa arkadaşının kahve ye gidişin falann
bırak milletiii yat uyu![]()
Ay kıyamam ona ama yaaAğzında yara çıktı canım mikrop kapmış. çok götürüyor ağzına elinio yüzden. iyi şimdi biraz ama herşeyi yiyemiyor daha
![]()
İyiym valla oturutom hiç bişey canım istemiyor ev psilik içindeSaol canım benim nasılsın iyi misin senin ufaklık nasıl![]()
İnşallahh canımm benim GünaydınHerkeseee Röraaayyyyyddddddddddııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn bugün bombeee gibi geçsin inşaaallaaahhhhhhhh![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@ElhanMinnosprenses @coconatt @madammor @Mavera4268
MssPARE @Morrmeneksee @ASSOSyal
Catlak-kurabiye
Cookiie
D u t @pina @zorunlunick
@Lavinia_84
Kahve __Kokusu @mavikelebek34
Wilma11 @Yasnaz @sade_ kahv
![]()
neyin varrrGünaydınnnnn
ooohhhhhh tencerenin ağzına kadar dolu bilee bunasıll güzel bi domates kırmızı kırmızıı
doğruu mecbur gidicen ahhhh ahhh eylül geldi bende gidicem teee istanbulaBu akşamda düğün var mecbur gidicem nasıl gitmiyimki
Ay kıyamam ona ama yaa![]()
çatloğummmmm napıyorsun sabah beri yoksun uyudun heraldeeeİnşallahh canımm benim Günaydın![]()
Hw vallah gittim kendi ellerimle seçtimooohhhhhh tencerenin ağzına kadar dolu bilee bunasıll güzel bi domates kırmızı kırmızıı![]()
yiyehhhh dutçuummm zeytin napıyo nerelere karıştırıyorHw vallah gittim kendi ellerimle seçtimgel beraber yiyek
Spor yapıyorum 45 dakika 1 saat tecvid çalışıyorum duş yat uyu derken 3 oluyorValla geç 3 e kadar nabiyorsun sen![]()
Zeytin anamı bellediyiyehhhh dutçuummm zeytin napıyo nerelere karıştırıyor![]()
Niye şaşırdın bu kadar kuzuSpor yapıyorum 45 dakika 1 saat tecvid çalışıyorum duş yat uyu derken 3 oluyor![]()
gece gece falann
hahahahahah hemde ne pohhluuu bende hep öyle diyorum yeğenlerimeeeZeytin anamı belledigitmediği sokulmadığı delik yok
az önce uyudu sabah 6 da kalktıydı pohlu
Bıhtık yaadoğruu mecbur gidicen ahhhh ahhh eylül geldi bende gidicem teee istanbula