- 25 Ağustos 2019
- 61.975
- 118.221
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #1.281
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtlama zamanlarınmı canım hadi inşallah gelir tüğ bebek bekletkenkatılıyoreeeeee
![]()
Gayfeci geldi haaanımmmKahve sever olarak bir kahve topiği açmak istedim hem sunumlarımızı atalım hemde sohbetimizi edelim
@Catlak-kurabiye @N u r @dut agaci @renksizgokkusagi @MevsimBahar @Niloyatospikk @ASSOSyal @zorunlunick @MssPARE @Kahve __Kokusu @Kabarmamis kek
Geçmiş olsun canım bende hipotroidiydim 1 yıl tedavi oldum sene de 1 kez baktırıyorum bendeYuksekti yani cok az calisiyordu 5 yili geckindir ilac kullanuyorum suan normal sevuyede ilaca devam ediyorum iste o yuzden arada bir tahlil yaptirip degerimi takipte olmam gerekiyor canim sagolasin
Hadi inşallah canım benimkatılıyoreeeeee
![]()
Evett yumurtlama haftam kuzummYumurtlama zamanlarınmı canım hadi inşallah gelir tüğ bebek bekletken![]()
Amin amin aminHadi inşallah canım benim![]()
Yok kız aaa hem sohbet edelim hem kahve içelim dedik ya amaç bu zatenKız biz minnoşun konusunu işgal ettik burayı sohbet yeri yaptık yaa hiç izin mizin almadan![]()
Jou
Minnosprenses prensesim susalımmu biz valla alınmam he saygı duyarım
![]()
Sizler doğurduğunuzda ben sizi teyzem yapcamEvett yumurtlama haftam kuzumm
hadi hayırlısı bakalıımm
Amin amin amin![]()
Kizz evett o bende aklima geldi bi ara kizz soyle vallaha bende alinmam haaKız biz minnoşun konusunu işgal ettik burayı sohbet yeri yaptık yaa hiç izin mizin almadan![]()
Jou
Minnosprenses prensesim susalımmu biz valla alınmam he saygı duyarım
![]()
Oo super suoerSizler doğurduğunuzda ben sizi teyzem yapcam![]()
Kizz evett o bende aklima geldi bi ara kizz soyle vallaha bende alinmam haa![]()
Bebelerimizin kardeşi olcakSizler doğurduğunuzda ben sizi teyzem yapcam![]()
Biz de hemen istiyoruz çünküOo super suoer![]()
Hadi inşallah joumm duam seninleEvett yumurtlama haftam kuzumm
hadi hayırlısı bakalıımm
Amin amin amin![]()
Tamam o haldeYok kız aaa hem sohbet edelim hem kahve içelim dedik ya amaç bu zaten![]()
Minnos bayiliyo bize burda sihbet edelimm duymadinizmi oglen yemege gidiyorum diye dagilmayin hemen gelcem dedi yaaa seviyo kızz bizi yavvvYa yok sohbet ediyoruz iştw
Yaaaaaa o zaman yetiş yetiş beraber arka arkaya doğuralımm.Biz de hemen istiyoruz çünkü
![]()
Seviyorum tabi kızlar yaaaMinnos bayiliyo bize burda sihbet edelimm duymadinizmi oglen yemege gidiyorum diye dagilmayin hemen gelcem dedi yaaa seviyo kızz bizi yavvvCookiie
![]()
![]()
![]()