Süper süperr sevindim o zaman yaaa canim benimm o güzell saclarınla gelinliginle ne güzel olacaksınn 🥰🥰🥰😍😍😍🙏🙏
Yaaa inşallah canım benim çok şükür bu haline Allah doktorumun elini taşa değdirm2sin sağlıklı uzun ömür versin şifa oldu bana başka doktora da gittim hiç faydası olmadı 1 sene onda tedavi oldım

• Muhteşem
Reactions: Jou
Yaaa inşallah canım benim çok şükür bu haline Allah doktorumun elini taşa değdirm2sin sağlıklı uzun ömür versin şifa oldu bana başka doktora da gittim hiç faydası olmadı 1 sene onda tedavi oldım
Vallahii cok sukur allah razi olsun doktoruna cok zor bu saç işi herkızın en sevdigi yeri ama cok sukurr duzene girdin yaa vallahi ustumden yük düştü 🥰🥰

Benimde sac tellerim cok ince cok dokülüyo mesela orta kismi mesela tarasan orta kısmı seyrek kapatiyorum mesela orayi benimde bakima almam lazim
Evet çok kayıp etmeden git canım ben keşke daha erken gitseydim benim nişanlımda saçımı yapamadılar o derece zorlandı kuaför

Evett aynennn annemdede var oyle adet duzensizleri olmaya basladim zayiflamak istiyomussunn göbek konusundada 😊 benim bi arkadasim hem diyet yapti hemde termal tayt giydi gobegin yukarisina kadar giyiyodu hergün terliyodu onunda hic biturlu gitmiyodu gobegii o taytla 3 haftada 6 kilo verdi karni dumduz oldu tavsiye ederimm😊😊
Ah sagol canim bende de var o tayttan maharet taytta degil ya 3 4 kg versem yetecek yillardir ayniyim verilmiyor ben veremiyorum 🤣 diyelim .
Cok zor cidden diyet topiklernde de goruyorum bizler icin 2 kat dha zor kilo vermek ama almamak suan idolum o sekilde 3 senedir ilerliyorum almadgma sukur napalim saglik olsun 😊

• Beğen
Reactions: Jou
Canım ilk tedavi olduğumda az az dökülüyordu sonra ilaçları kullanırken baya döküldü ben çok doktora gittim enaz5 tane doktora gittim zaten hem genetik kellik bizde hemde triodden dedi d vitamini eksikliği vardı başka birşey yok doktorumdan çok memnunum herkesi ona gönderdim cildiyecme
Anladim cnm Rabbim sifalar versin insallah

IMG-20210617-WA0004.webp

Ah sagol canim bende de var o tayttan maharet taytta degil ya 3 4 kg versem yetecek yillardir ayniyim verilmiyor ben veremiyorum 🤣 diyelim .
Cok zor cidden diyet topiklernde de goruyorum bizler icin 2 kat dha zor kilo vermek ama almamak suan idolum o sekilde 3 senedir ilerliyorum almadgma sukur napalim saglik olsun 😊
Tabikii haklisin vallaa sahsen ben hic veremiyorum ama dikkat ediyorum artikk yapcak bise yok😊😊

Back
X