- 27 Kasım 2007
- 4.646
- 8.194
- 683
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #2.661
Sev9 cocuklarla ilgili sorunlarimizda senden yardim isteriz artik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay sorma 2 kişi bu ev bu kadar pisleniyorsa çocuk olunca süpürge elimde gezicem heralde diyorumkadın olmak çok zor bee mimariyemmçocuk yapcaz hepten işimiz boll olcakk
![]()
![]()
Üçüncü üni canım bu okuduğum biri örgündü ikisi açıktananladımmm okul normalmi açıktanmı :)
Tabi ki her zamanSev9 cocuklarla ilgili sorunlarimizda senden yardim isteriz artik
ahanda ben aynennn öyle düşünüyorumm başımız beladaAy sorma 2 kişi bu ev bu kadar pisleniyorsa çocuk olunca süpürge elimde gezicem heralde diyorum![]()
Öyle olcak bence deeahanda ben aynennn öyle düşünüyorumm başımız belada
zamanında buralara çok takılamıcam o anlaşıldıı![]()
![]()
ama kesin gece uykusuzluğuylaa buralarda oluruz sanırımmÖyle olcak bence deebir kahve içebilirsek kâr
![]()
vallaha mıııO kahve için 5 6 yıl beklersiniz bence![]()
E yapsın bence de yani o kadarcıktaama kesin gece uykusuzluğuylaa buralarda oluruz sanırımm![]()
kahve yapanımız bile yok yaaa
ama benim kahve makinası otomatik eşim artık ona becerir yanii bi kaşık kahve koy suyunu kendi halleder derim
onuda yapsın artık yani![]()
![]()
evetttt bebişlerle büyürürüzzz bizdeeeE yapsın bence de yani o kadarcıkta
Amannsağlık olsunda canım napalım yine rahat ediceğimiz günler gelir![]()
benim çoğu arkadaşlarım vallahi yapıyoo maşallahı var onlarında yaniii sabah akşam kahve kendileri yapıyor nedirki diyo 2 dakkalık işBenimki 6 yaşında ben 1 senedir rahatim tatlim
Canim kahve keyfi yaparsin ama rahat rahat takilamaazsinbenim çoğu arkadaşlarım vallahi yapıyoo maşallahı var onlarında yaniii sabah akşam kahve kendileri yapıyor nedirki diyo 2 dakkalık iş![]()
hee tabii o konuda doğru :)Canim kahve keyfi yaparsin ama rahat rahat takilamaazsin
, uğra canım 2 dedikodu yapalımBebeyi sallarken anca uzaktan bakabilmiştim![]()
Sağol canımAllah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin canim