- 25 Ağustos 2019
- 62.135
- 118.865
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #2.961
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabirliyimdir
NapıyorsunuzBelli ettin zaten
Baya baya hemde maşallah
![]()
Canım makinayla yapıyorum
Canım makinayla yapıyorum
Bende çok sabırlıyımdırSabirliyimdir![]()
Napıyorsunuz![]()
Teşekkür ederim canım benimAfiyet bal şeker olsun![]()
![]()
Ay Allah yardımcın olsunİyiyiz sen napıyosunBenim eşim yurt dışında görevde o yüzden kaynanam ve kayınpederim ile oturuyorum. Sıkıcılıkta beni geçebilecek kişi varsa hodri meydan
![]()
Ay Allah yardımcın olsun![]()
Az kalmış neysekiVallaha Rabbim bile ne halin varsa gör demiş olabilir zira bu durum 2 aydan fazladır böyle hala 22 gün var değişmesine![]()
Mevlâna şekerimmBende Aslen konya olmakla beraber Aksarayda yaşıyorum![]()
Makinenin kahvesi güzel oluyor benim yok ama kayinpeder gelecek yurtdisindan bayrama ona aldırttiririmCanım makinayla yapıyorum
Bende çok sabırlıyımdır![]()
Valla kusura bakmayın hanımlar kediler birbirini yiyecek oluyor bazen bırakıp teli onlara kosuyorum ☺ sıkılamamİyiyiz sen napıyosunBenim eşim yurt dışında görevde o yüzden kaynanam ve kayınpederim ile oturuyorum. Sıkıcılıkta beni geçebilecek kişi varsa hodri meydan
![]()
Mevlâna şekerimm![]()
![]()
![]()
Makinenin kahvesi güzel oluyor benim yok ama kayinpeder gelecek yurtdisindan bayrama ona aldırttiririm
Valla kusura bakmayın hanımlar kediler birbirini yiyecek oluyor bazen bırakıp teli onlara kosuyorum ☺ sıkılamam
![]()
Aynen canımKedi ve sıkılmak yan yana olmaz zatenAşk onlar
2 tane mi var?
Aynen canımcanlarım benim
![]()
Mavişi (evdeki kedim) sıkıştırıyom öpüyom da diğer mia yı( yeni gelen) daha bugün sadece elimden mam yedi ve dokunabikdim elimi hep yaraladı vallaBenim içinde öp öp sıkıştır sarıl çok![]()
![]()
Mavişi (evdeki kedim) sıkıştırıyom öpüyom da diğer mia yı( yeni gelen) daha bugün sadece elimden mam yedi ve dokunabikdim elimi hep yaraladı valla![]()