- 8 Kasım 2019
- 20.745
- 36.653
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #3.161
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohoo siz bildiğiniz burda muhabbet ediyorsunuz bensiz. Mi etiket yapmasa görmeyeceğim![]()
Nasıl kaçırdımKahveni alıp gelmedin dün biz kahve içtik en göbekteninden![]()
Nasıl kaçırdım![]()
Hoşbulduk canım teşekkür ederimHos geldin canım![]()
Hepinizi emzirmeye çalışıyormuşumSen bugün kahve yerine süt içirirsin bize diye korkmuyor değilim![]()
Hepinizi emzirmeye çalışıyormuşum![]()
Sütümle sana okkalı bi latte yapayım olmaz mıSenden beklenirOlmazsa benimkileride yollayayım süt anne ol
Zira ben süt sevmem
![]()
Sütümle sana okkalı bi latte yapayım olmaz mı![]()
Kedi seven süt de sever benceBen almıyım cınım sade şekersiz acı kahve severim zaten
Bu aradaBlueBerry4268 'de bizden hem kore dizisi seviyor hem kedi
Oda inşallah süt sevmiyordur
![]()
Ben almıyım cınım sade şekersiz acı kahve severim zaten
Bu aradaBlueBerry4268 'de bizden hem kore dizisi seviyor hem kedi
Oda inşallah süt sevmiyordur
![]()
Bence de ama şaka bir yana okudukça canım sütlü kahve çektiBugün sevmesin yazık olur![]()
İçerim de annemlere köye gittiğimde oda 2 ayda bir bazenKedi seven süt de sever bence![]()
Ben bizim kedilere ne zaman süt versem genelde benim dudağımın altında sarı tüyler var onlarda beyaz oluyor eşim anlıyor diyor kedilerin sütünü mu içtin diyeİçerim de annemlere köye gittiğimde oda 2 ayda bir bazen![]()
Anne sütünü severmişim Annem 2.5 yıl felen emzirmiş zamanındaTamam yırttınYoksa bugün hepimize anne sütlü kahve içirecek
![]()
Türk kahvesi, Kore dizisi, dünya kedileri
Ben bizim kedilere ne zaman süt versem genelde benim dudağımın altında sarı tüyler var onlarda beyaz oluyor eşim anlıyor diyor kedilerin sütünü mu içtin diye![]()