- 20 Mayıs 2021
- 1.542
- 2.769
- 63
- 24
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #3.801
Aynen doyamadım ama yemeyecem heç bişeyVuuuu doyamadınkii ondannnolmadımı güzeellll

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen doyamadım ama yemeyecem heç bişeyVuuuu doyamadınkii ondannnolmadımı güzeellll
Insaallahh o zaman ben atacemm sen izlicen beni![]()
Ahh be yaaa onla doyulurmuu kalkk cikolata ye biraz canlanAynen doyamadım ama yemeyecem heç bişeybek zorlaya zorlaya yedim valla 2kabağı
Mystic pop-up barValla siyaset felan içerikli olmasında ne olursa izlerim korku dram vs. Herşeye açığım yeterki akıcı ve güzel olsun![]()
Yaaaa canim benimm allahim biliyo insaallahh gelecek ogundeYaaa inşallah Allahım göstersin bana en kısa zamanda o göbeği![]()
Mystic pop-up bar![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
genegeldii o göbüşşş
Kill me heal me mi dedin bulamadimBenim dediğim dizideki kadın o dizide de oynuyorKendi çirkin bahtı güzel kadının ya
![]()
Hemde çok duygusaalımdır izliyecem bakayımkill me heal me izleAşırı gülmüştüm ben onda. Psikolojik aslında ama komedi daha ağır basıyor sanki. Tabi sonlarda musluklar açılabilir benim gibi duygusalsan
![]()
No no no yemem zaten almadım aldırmadım yok evde çikolataAhh be yaaa onla doyulurmuu kalkk cikolata ye biraz canlan
Bunuda ondan sonra izleyecemmmMystic pop-up bar![]()
Bayiliyorum böyle hamile insanlara yaaa hoşuma gidiyo o resiimm
Amaamn yemeeHemde çok duygusaalımdır izliyecem bakayım
No no no yemem zaten almadım aldırmadım yok evde çikolata
Bunuda ondan sonra izleyecemmm![]()
Hareketlerde kısıtlanma var mı peki?Çıkıntı yapmaya başladılarDediler bu anamız 5 sene hayalini kurdu 34 yaşında bir daha olmaz azcık hamilelik yüzü gösterem demişler herhal
![]()
Kill me heal me mi dedin bulamadim![]()
Ben de çok seviyorum diye Rabbim bana küçücük gobekle doğuma gitmeyi nasip edecek hiç mi karnı büyümez insanın yaBayiliyorum böyle hamile insanlara yaaa hoşuma gidiyo o resiimm![]()
Vallahamii buyumedimi okadar kizzz seninle kizmi erkekmiiBen de çok seviyorum diye Rabbim bana küçücük gobekle doğuma gitmeyi nasip edecek hiç mi karnı büyümez insanın ya![]()
Yok senin yazdığını bulamadimHemen gittin netflişke baktın dimi orda olmayabilir![]()
Benimkilerin ikisi de kız canımVallahamii buyumedimi okadar kizzz seninle kizmi erkekmii