- 20 Mayıs 2021
- 1.542
- 2.769
- 63
- 24
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #4.281
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neyin var canimHastayım canım ya işleri bititrdim biraz dinlenecektim![]()
Aynen bitanemVişne suyu olacak ne güzel olurdu![]()
Eline sağlık kuzum saolasin şifa olsun sanaHemen koyuyorum kahveni parem gel![]()
Sağolasın bitanem bereketli olsun vişneleriniz maşallahEline sağlık kuzum saolasin şifa olsun sana
Canım pırt pırt çıkınca suyu gidiyor marmelat için sorun olmuaz bu durum ama dondurucuya atacaksak tercih etmiyorum... Reçel olayında çoğu kişi senin gibi yapıyor çekirdeğinin kalması mantıklı... Resimlerini bekliyorumEğer noforst koyucaksam çekirdeğini çıkarmıyorum reçel için yıkayıp temizleyip ılık tuzlu suda bekletiyorum vişne biraz yumuşuyor sonra vişneye biraz parmak uçlarıyla dokununca pirt prt cikyoor çekirdekler pipet denemedim deneyim
Bide biz kilolarca topluyoruz marmelat yapıyoruz bazen çekirdekle uğraşmıyorum bir haftadır vişne topluyorum çok yorucu oluyor resim atayım bak elhancim
İki hafta çok fazla...2 haftadır regl oluyorumgene düzensizleşti
Heee tamam canim dinlen senHastayım canım ya işleri bititrdim biraz dinlenecektim![]()
afiyet olsun tatlımmm
Yaaa her şey çok minnoş
Tisikkirlerrr melooşuummm aşkımm aşkımmm❤❤afiyet olsun tatlımmm
Ayyyy o neneyle dede çok hoş yanaklara bak allı allı
Daha çok suslerdimde yoruldum sarma sardım 2 saattir havada beni düşürdü yataga üstüme öküz oturdu sankiYaaa her şey çok minnoşafiyet olsun canım
![]()
Hahahaha burdan aldim cerkezkoy birmilyoncu var birsuru var bunlardan 3 sene oldu alalı bende cok seviyorumm sagoll bitanemmAyyyy o neneyle dede çok hoş yanaklara bak allı allı
Afiyet olsunnn elçinimö![]()
Güle gülle kullan kuzumm çok tatlılarHahahaha burdan aldim cerkezkoy birmilyoncu var birsuru var bunlardan 3 sene oldu alalı bende cok seviyorumm sagoll bitanemm![]()
Ne zamandir gittigim yok gorursemm gonderiyim sana askoo şurda 30 dklik yerimdesinGüle gülle kullan kuzumm çok tatlılar![]()