Ben kimseye beni etiketlemiyorsun demedim. MssPARE MssPARE ile olan konuşmamızdi o kimseyi ilgilendirmez. onla buradan önce geçmişim olduğu için sitem ettim ..kızım hasta kusura bakmayin tek hayatım burası değil ...
Yanlış anlaşıldı galiba sakasına ettim öyle sen kusura bakma canım geçmiş olsun

Jou Jou Bitanem biz kahveyle burdan çok öncesi tanıştık
Birbirimize naz yaptık ben unutmuşum kahveyi o beklemiş hepsi bu tatliskom🥰

Kahvem kızına ne oldu hayırdır geçmiş olsun😔
Hayırrrr asla öyle birşey dusunmedimm asıl ben üzüldüm bilmiyodum sizin tartısmanızla asla aklima gelmedii sakasına ettimm özür dilerimm Kahve __Kokusu Kahve __Kokusu

Simurgp Simurgp Minnosprenses Minnosprenses Morrmeneksee Morrmeneksee

Kız nerdeyim ben bi burdayım bi bdv bi cinsellik oda arada ilk cinselliğe girdiğimde çok dayak yedim minnoş ve kahveden

Arada kaçıyorum
Ha hide yemek var bide dua bölümü var aman beslenme var şu bölümü var yürüyüş var

Kız hakketen bir hamilelik kalmış derhal bana enişte buluna tez haber salina çabuk çabuk :KK70: :KK70: :KK70:

Simurgp Simurgp Minnosprenses Minnosprenses Morrmeneksee Morrmeneksee

Kız nerdeyim ben bi burdayım bi bdv bi cinsellik oda arada ilk cinselliğe girdiğimde çok dayak yedim minnoş ve kahveden

Arada kaçıyorum
Ha hide yemek var bide dua bölümü var aman beslenme var şu bölümü var yürüyüş var

Kız hakketen bir hamilelik kalmış derhal bana enişte buluna tez haber salina çabuk çabuk :KK70: :KK70: :KK70:
ahahahahhaahh sen iste beeee :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Jou Jou Bitanem biz kahveyle burdan çok öncesi tanıştık
Birbirimize naz yaptık ben unut
Yeni gördüm yazmışın çok geçmiş olsun bol sirkeli su yap ateşi olursa canım
Saol canım ilaca başladık bakalım

Yeni gördüm yazmışın çok geçmiş olsun bol sirkeli su yap ateşi olursa canım
Doktorlar önermiyor canım onu ateşi içe atıyormuş ateş düşürücü kullanıyorum suan düştü bakalım

Yanlış anlaşıldı galiba sakasına ettim öyle sen kusura bakma canım geçmiş olsun
Şakadan çok ben herkese itiket yapmıyorsunuz diye şikayet eder gibi bir masaj olmuş ki kimseye bu güne kadar böyle bir sitemim olmadı olmazda . msspare bu sitede ilk tanıdığım kişi yeri ayrı benim için..

Back
X