- 18 Kasım 2020
- 20.764
- 49.953
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #6.001
Annemin damadı anneler günü hediyesi olarak aldıAfiyet ball olsun bitanemm fincanı çok beğendiimm![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annemin damadı anneler günü hediyesi olarak aldıAfiyet ball olsun bitanemm fincanı çok beğendiimm![]()
Pina kahve falımı bakıyorsunİkinizde atmadınız![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Evet Ahahahah etkilemez beni bebeğimAlmiste dedim size günde 3 4.içiyor bide uyuyor erkenden hemide![]()
Hemen atıcam içimdeİkinizde atmadınız![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Anilarim depreşti .Bende oyle oldugunu dusunuyorum ne kdr bekarlıkta sultanlık deseler bu cok az oranladır yani. İnsanın kendı evini barkını duzenıni kurması kadar guzel bırsey varmı. Karısan yok eden yok
Mesela ben hergun annemle tartısırımben kitap gibi dolapları yaparım o benım elımın altına karisma der 56 yapar cıkar 2 gune. Artık pes ettim tabı karısmıyorum naparsa yapsın
![]()
Oooo eniştemmm zevkliymissssAnnemin damadı anneler günü hediyesi olarak aldı![]()
Yarama tuz basiyon sormaBende oyle oldugunu dusunuyorum ne kdr bekarlıkta sultanlık deseler bu cok az oranladır yani. İnsanın kendı evini barkını duzenıni kurması kadar guzel bırsey varmı. Karısan yok eden yok
Mesela ben hergun annemle tartısırımben kitap gibi dolapları yaparım o benım elımın altına karisma der 56 yapar cıkar 2 gune. Artık pes ettim tabı karısmıyorum naparsa yapsın
![]()
Yok be ben kv aldım oda aynısından annene allahım dedi benim zevkimOooo eniştemmm zevkliymissss![]()
Ahh ahh birde bana sorunAnilarim depreşti .
Ellerim titriyor sinirden bak![]()
![]()
![]()
Bende oğlakben de oğlakım
Heee doğru öyle birşey vardı dimi uzaktanYok be ben kv aldım oda aynısından annene allahım dedi benim zevkim![]()
Bekarmısın kaderdaşım yaYarama tuz basiyon sorma![]()
Afiyet ball olsun bitanemm fincanı çok beğendiimm![]()
Ne falı![]()
Kuzum pina bakıyor fala öyle eğlencesine atalım demistikAyyy şakaaaakız valla kovalar beni bi cekıyor valla ayy yerim sizi
![]()
Ahh ahh birde bana sorun![]()
Yok bacım ben yayım. Ama kovalarla cok ıyı anlasırım ablam harıçAaaaaa bakkk bende öyle dedimm kovayım bendee sendemi öylesinnbenimde kanım ısındı sana mor menekşemm❤
Eniştemizden heduyesiymiş ama minnoşumun zevkindenDemi bereketi anlatır gibi başak başak .çok hos
Onlara bir sözüm var sanada bakarim canimPina kahve falımı bakıyorsun
Türk kahvesı sevmem ama sırf bu yuzden ıcebilirimmmm![]()
Bosandim canim 19 yıldır ailemden ayrı yaşıyorum 1 senedir beraber pişman oldum verdigim karardan bana kimse karışamazsın beni 15 yasinda ergen sandılarBekarmısın kaderdaşım ya
Yok çekmem vallaHemen aday bulalım sana kaç kurtar kendini![]()