- 25 Ağustos 2019
- 62.487
- 119.988
- 698
- 31
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #6.161
Amannn yok beee en güzelii 33 kere allahu ekber besmele la ilahe okudukmu insana gerçekten huzur veriyorYada miyorel kas gevşetici iç mis gbi uyunur
Yada magnezyum B6
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amannn yok beee en güzelii 33 kere allahu ekber besmele la ilahe okudukmu insana gerçekten huzur veriyorYada miyorel kas gevşetici iç mis gbi uyunur
Yada magnezyum B6
Yaaaaaaa allahımmm kahveni yeriimmm bennnnnKaç gün sonra bir sabah kahvesi gelsin o zaman![]()
Aynen aşk sonunda san da günaydın canımYaaaaaaa allahımmm kahveni yeriimmm bennnnn
Afiyet oksun sonunda gördük bi kahveni
Günaydınlarrrrrrrrr uğurlu çiçeklerummmm
Cumanız mübarek olsuunnnn❤❤❤❤❤![]()
Datmadan bilemezsiiin diye şarkı mi vardı ben mi uydurdumBilmem anlasamazmisiz gibime geliyor
Napıyonn kuzu❤Aynen aşk sonunda san da günaydın canım![]()
Bende şu an aynı öyle yapıyorumHahaha bende kahvalti hem yiyorum hem sizle konusuyorumm
Ben kahvaltıda tatlı türleri hiç sevmem yaaa sana afiyet olsun bebeğimm iyi doyuyonmu bariiAl bende çay felan yokyulaf yulaf yulaf
![]()
Valla doyuyorum da şöyle bi menemen zeytin kızartma olacak daBen kahvaltıda tatlı türleri hiç sevmem yaaa sana afiyet olsun bebeğimm iyi doyuyonmu barii![]()
Ne kaldı şurda kiizzzzzz en güzelini yapıyosunn benimde ağzimı kapatmam lazımmmValla doyuyorum da şöyle bi menemen zeytin kızartma olacak daartık bayrama saklıyorum kendimi o zaman herşeyden yiyecem