- 28 Haziran 2011
- 63.670
- 159.860
- 898
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #6.341
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bitanesi içince uyku.problemi yaşıyorumNiçuuuuunnnnnnnnn
İyim gülümm napim biraz dışarıda işlerim vardı onları hallettim eve dönüyorum çok sıcakkkNapyn çatlak kurabiye mm![]()
Yaramaz çocuğumla uğraşıyorum deli etmiş beni çok inatçıİyim gülümm napim biraz dışarıda işlerim vardı onları hallettim eve dönüyorum çok sıcakkk
Sen napıyosun nasılsın bakalım
Tamam kuzum❤❤Bitanesi içince uyku.problemi yaşıyorum
Sabah kahvesi içemedim akşam yaparım artık bendeBenden olsunn kahve ve hayatınız haböyle çiçek gibi geçsiinnnnn ❤❤❤⚘⚘⚘
@ElhanMinnosprenses @Bal Perisi @Mavera4268 @zorunlunick
MssPARE
ASSOSyal
coconatt @dut agaci @Kahve __Kokusu @Mcz09
Simurgp
Eki Görüntüle 2884903
Kurbaney kurbaney
Çooookkk mutlu oluurruummmmSabah kahvesi içemedim akşam yaparım artık bende![]()
Afiyet şeker olsun ballı kaynağım bende akşam yemeği sonrası yapayım diyorum beraber içelim inşallahJou @Elhan
ASSOSyal
Simurgp @Kahve __Kokusu
MssPARE
Catlak-kurabiye @dut agaci
coconatt bugünün kahvesi bu saate kaldı
gerçi sizler olmasaniz hiç içmem de .
Telveye Atcam bakalım![]()
Aaaa içeruukk akşama da beraberrr dedikodu yaparızzzAfiyet şeker olsun ballı kaynağım bende akşam yemeği sonrası yapayım diyorum beraber içelim inşallah![]()
Yaparız kız akşam yalnızım bende hem iş hemde ara ara keyif yapacuummmAaaa içeruukk akşama da beraberrr dedikodu yaparızzz![]()
Süperrr o zamannnYaparız kız akşam yalnızım bende hem iş hemde ara ara keyif yapacuummm![]()
Sen unutulur musun kuzum
Napiiyiinn kuzumSen unutulur musun kuzum![]()
![]()
![]()
bakan var mı yaa içip atayım
Anca uyuyorum ben kuzum ya gece hortluyorum oglen uykum geliyor.Napiiyiinn kuzum![]()
Kızzz heleee gece oturuyorsunn yat uyuuAnca uyuyorum ben kuzum ya gece hortluyorum oglen uykum geliyor.