- 27 Mart 2019
- 30.518
- 113.282
- 598
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #6.641
Hahhaha fark etmeden düzelteyim dedim olmadi hahaha bana diyorsun sandım meğer sosyaleymisNeler döktürüyon yine![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahhaha fark etmeden düzelteyim dedim olmadi hahaha bana diyorsun sandım meğer sosyaleymisNeler döktürüyon yine![]()
Evet çok geldi bana da eskiden koca kupayla iki üç tane Türk kahvesi içerdim azalttımTamam kuzum içme dokunur yarın içelim inşaallah![]()
Bugün çok sosyaldimbkahvemSizler için kuuzzzsevdiğim insanlarla güzell şeyler yapmayı seviyorum❤❤
Aaaa tamam ozaman iyi yaptıınnnn![]()
Guuuuuuuuu ne ara 3 tane içtin beeeBugün 3 tane içtim yetsin ama yarın içerken seslencem söz sanaafiyet şeker olsun
![]()
Sabah eşimi işe gönderdim arkasından kahveye sarıldımGuuuuuuuuu ne ara 3 tane içtin beee
Aaaa jouumm kime ne yazacagimi şaşırdım kusura bakma yaaaa yirim seni ağlamaKahvemmii
Jouuu beeenn jouuu![]()
Napiyon parem bakım senHahhaha fark etmeden düzelteyim dedim olmadi hahaha bana diyorsun sandım meğer sosyaleymis![]()
Oooo maşaallahh cocommmmSabah eşimi işe gönderdim arkasından kahveye sarıldımsonra öğlen içtim ardından senin içtiğini gördüm senle içtim ohhh yarasın bana şifa olsun
![]()
Aynisidaaa benimAaaa jouumm kime ne yazacagimi şaşırdım kusura bakma yaaaa yirim seni ağlama![]()
![]()
Iyiyim kuzum yemek yapıyorum uyku bastırdı uyumak istemiyorum kendimle kavga ediyorumNapiyon parem bakım sen![]()
Bazen dalıyoruz galiba kuzucumOooo maşaallahh cocommmm
Aynisidaaa benimCatlak-kurabiye le
coconatt başıma geldiii
Bende snei yirimm yirimmmmm
Nasılsınnn![]()
Bu saatte uyuma hiç cekilmiyoIyiyim kuzum yemek yapıyorum uyku bastırdı uyumak istemiyorum kendimle kavga ediyorumsen nasılsın hiç görünmedin bugün
Olsun o çok girmiyor ya ondan sordum sanada sormuş oldumHahhaha fark etmeden düzelteyim dedim olmadi hahaha bana diyorsun sandım meğer sosyaleymis![]()
Dutumun gidişiyle ilgili hissettiklerimi yazdım ya bebem ..neden abla sana ne oldu ki![]()
Iyiyimm bende çok şükürrrBazen dalıyoruz galiba kuzucumiyiyim şükür sen nasılsın
![]()
Bende sonra azel bülbül gibi titremeye başlayınca azalttımEvet çok geldi bana da eskiden koca kupayla iki üç tane Türk kahvesi içerdim azalttım![]()
abbboovvvvvvvv kız kahve manyağuuuuuuuEvet çok geldi bana da eskiden koca kupayla iki üç tane Türk kahvesi içerdim azalttım![]()
Aaa bu ben aynısı hemdeBende sonra azel bülbül gibi titremeye başlayınca azalttım![]()
Yok artık değilimabbboovvvvvvvv kız kahve manyağuuuuuuu![]()