• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gelip bakmayınca atmıyor
Evettt çooooookkk sıcaaaakkkk meloooooooo
Vallahi çıkma dışarı daha mümkün değill gezmem ben yettiii buneyaaa dışarı çıksan sıcaktan gezemiyoruzz engüzelii son bahar ve ilk baharr baskada bi b.k değilll

Evettt çooooookkk sıcaaaakkkk meloooooooo
Vallahi çıkma dışarı daha mümkün değill gezmem ben yettiii buneyaaa dışarı çıksan sıcaktan gezemiyoruzz engüzelii son bahar ve ilk baharr baskada bi b.k değilll
dün yandım ben resmen yazın gezmek çok zor 😂

• Komik
Reactions: Jou
Arapsaçına döndünmü baree 🤪🤪
Yokyokk tövbe ettimm bune yaaa hiçbiryere gidilmiyoorr otur eve atletle şortla miss gibiii 💃💃
otur canım bende bu gün son ama eski çalıştığım mağazda çalışıcam pazartesiye kadar yardıma gidicem giremem 3 gün kızlar haberiniz olsun mağaza müşteriler başıma dert aldım kır dizini otur evde 🤣🤣🤣

• Şaşırdım
otur canım bende bu gün son ama eski çalıştığım mağazda çalışıcam pazartesiye kadar yardıma gidicem giremem 3 gün kızlar haberiniz olsun mağaza müşteriler başıma dert aldım kır dizini otur evde 🤣🤣🤣
😟 Allah'tan hafta sonu cobuk dön kuzu o zaman özleyeceğiz seni o_O

Aaaaaaaa yardımmı etcen anammm hicte boşdurmuyon bukadarda çalışmak olmazz🙄🙄

😟 Allah'tan hafta sonu cobuk dön kuzu o zaman özleyeceğiz seni o_O
aynen canım arefede sabaha kadar çalışırım bayramın ilk günü yolculuk köye milllet tatile giderken sevinir ben köye gideceğim diye uyuyamıyorum heyecandan :KK70:
Aaaaaaaa yardımmı etcen anammm hicte boşdurmuyon bukadarda çalışmak olmazz🙄🙄
aşkım yardım istedi bende kabul ettim çanta ayakkabı alırım kendime çalışayımda :KK73:

• Muhteşem
aynen canım arefede sabaha kadar çalışırım bayramın ilk günü yolculuk köye milllet tatile giderken sevinir ben köye gideceğim diye uyuyamıyorum heyecandan :KK70:

aşkım yardım istedi bende kabul ettim çanta ayakkabı alırım kendime çalışayımda :KK73:
Yaaa seni yerimm yer yerrrr negüzelll ponponluyorsunn yaaaaaaaa vallahii yiycemmmmmmmmmm:KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74::KK74:

Back
X