Kendı taraflarında bırısı benımle aynı gorusu Paylastı.
Yorumlarımız alt altına geldı ben 1 dk öncesınden yazdım hatta.

Kendı taraflarına begendim atıyorlar
Bana bırsey yok (karsıtım ya hanı)
Bakmayın fikirlerini savunduklarından değil, yandaşlarına ortaklık etmek adına yazıyor cogu (genelleme yapmıyorum)
Hehhh aynennnn öyyyleeeeee🔪🔪🔪🔪🔪

Bakmayın fikirlerini savunduklarından değil, yandaşlarına ortaklık etmek adına yazıyor cogu (genelleme yapmıyorum)
Ay afedersin canım salak saçma davranışlar bunlar kaç yaşında ki birde çocuk yetiştiriyorlardır Allah bilir

Aynısını defalarca yasamisimdir hiç sevmem gruplasmayi. Katılmam da

Aşı mevzusu ya! Bende kendimi zor tutuyordum dün patladım artık

Henuz ası olmayanların ne zekasızlığı kaldı ne cahilliği.
Habire hakaretler havada ucusuyor. 4 5 kişi bir olmus bilimin bile net şekılde açıklayamadığı seyleri burda aşı olmayanlara anlatmaya calısıyorlar.
Sonrada off usandık laf anlatmaktan ne kdr cahilsiniz dıyorlar

Kimse onlardan bır acıklma beklemiyor halbuki!
İnsanlar yetkılılerden guvence bekliyor guvenmek istiyor bunlar kendı kendilerine güya insanları bilincinlendirmeye calısıyorlar.

Hayır tabıkı bıldıgın bırseyi anlatabılırsın ona lafım yok ama dso bıle daha naptığından emın deıl ası konusunda hergun bırsey degisiyor sız kıme neye ıkna etmeye calisiyorsunuz
Şu dünyada neyi öğrendin diye sorsalar, kendini çok akıllı zannedenlerin ne kadar aptal olduğunu öğrendim derim. Ve bunlardan bu platformda çok var.. yorumlara çok gülüyorum ve polimik için açılmış bir konu çok bellli konusahibi başta herkeze aşı diretmeye çalışıyor çokta takılmamak lazım bence...😊

Dertleri eziklemek linç nasıl destek oluyorlar birbirlerine bizde böyle bakıyoruz
Başlarım onların eziklemesine ya. Hayırdır siteyi üstlerine mi yapmışlar geleni gideni aşağılamalar falan
Coco ınan bende. Gecen dıger ası grubunda neler soylendıler neler ya havle cektım cunku bılıyrm basa cıdden cıkılmıyor ama yetti artık insanları aşağılamları yok zeka enjekte edelım demeleri falan!
Yaa öyle mi diyorlar kız kiblesenize o yorumları kimse kimseyi aşağılayamaz

Back
X