- 7 Temmuz 2018
- 8.486
- 17.191
- 248
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #11.741
Bende yapamadımYa ben kahveyi niye etiket yapamıyorum baskasi çıkıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende yapamadımYa ben kahveyi niye etiket yapamıyorum baskasi çıkıyor
Olmuyor ya@Kahve_ kokusu
Sorma dutum kahve de yok etiket yapamıyorum deli oldum vallaKız bunlara noldu iki.gün girmedim herkes dağılmış![]()
Ula bi nazar boncuğu neyim asaydınız grubaSorma dutum kahve de yok etiket yapamıyorum deli oldum valla
Bir fırtına bizi dağıttı![]()
Sorma kuzum sen yoksun işte bizde böyle dağıldıkUla bi nazar boncuğu neyim asaydınız grubaben yokum diye bu banlanmalar neden
Kız nasıl yaptin başka kahveler çıktı bizim.kahve değildiKahve __Kokusu oldu mu acaba bakalım
Abooooooliiiv yazık kıyamamSorma kuzum sen yoksun işte bizde böyle dağıldık![]()
Arada boşluk var 2 tane de _ bundan var o yüzden çıkmıyor.Bende beceremiyorumkız daha kolay bır ısım bul
Aramıza yeller girdi dağlar girdi yollar girdi eller girdiSorma kuzum sen yoksun işte bizde böyle dağıldık![]()
Kız nasıl yaptin başka kahveler çıktı bizim.kahve değildi
Böyle kuzumArada boşluk var 2 tane de _ bundan var o yüzden çıkmıyor.Kahve __Kokusu
Hahah mıhtarını da dürttüler baceyyyAbooooooliiiv yazık kıyamammıhtaaar niye sahip çıkmadın kzlara
Şimdi bi kahve gelirmiş beni etiket yaptin der şikayet edermiş hahhah sonra.menekse yok@kahve__Kokusu deneme bir iki