Geriyeyorumlarınızı okuycaktım canlarr suan yoldayız istanbula kaynanama geçiyoruzzz

Sizleri cok seviyorumm size canım feda kardeş demek destek demek iyiki varsınızzz
Kopamadıkk kopamıcazdaa 🤩
Banlandık diye koptuk anlamınada gelmiyor
Hepberaberdikkk heptede beraber olucazz bu topikte ❤

MssPARE MssPARE Minnosprenses Minnosprenses coconatt coconatt bebeklinick bebeklinick Kahve __Kokusu Kahve __Kokusu Morrmeneksee Morrmeneksee D u t D u t Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye ASSOSyal ASSOSyal

Yalnız menekşem hakkını helal et demişsin
Helalimm helal hoş olsunn senn hiç canını sıkma
Canım size feda olsunn🤲🤲🤲🤲🤲🤲

Geriyeyorumlarınızı okuycaktım canlarr suan yoldayız istanbula kaynanama geçiyoruzzz

Sizleri cok seviyorumm size canım feda kardeş demek destek demek iyiki varsınızzz

MssPARE MssPARE Minnosprenses Minnosprenses coconatt coconatt bebeklinick bebeklinick Kahve __Kokusu Kahve __Kokusu Morrmeneksee Morrmeneksee D u t D u t Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye ASSOSyal ASSOSyal

Canimkoo :KK19: :KK68: :KK60:

• Muhteşem
Reactions: Jou
Kadın hastalıkları, adet düzensizliği, kilo vermeyede yardimciymis. Ama ben düzensizlik için kullandım. Bir dönem çok fayda etti bana. Şuan sıcaktan takamıyorum 🤦‍♀️ kışa takarim artık tekrar canım 🤔
Hepsi bende var hepsı hepsı
Kılo harıc ben bırz daha kılo kaybedersem buhar olurum kız 🤣

Hepsi bende var hepsı hepsı
Kılo harıc ben bırz daha kılo kaybedersem buhar olurum kız 🤣
Inş sende faydasını görürsün menekşem, önce inan. Aldığım kişi bana bir gün toprağa göm beklesin sonra yıka soğuk suyla kullanmaya başla demişti. Sende öyle yapabilirsin. Birde mümkünse kimseye elletme bilekligini, o sana ait o yüzden enerjiyi düşürmesin kimse😉 bu çok önemli 😎

Inş sende faydasını görürsün menekşem, önce inan. Aldığım kişi bana bir gün toprağa göm beklesin sonra yıka soğuk suyla kullanmaya başla demişti. Sende öyle yapabilirsin. Birde mümkünse kimseye elletme bilekligini, o sana ait o yüzden enerjiyi düşürmesin kimse😉 bu çok önemli 😎
Evet evt aldığım sayfada da yazıyor toprak konusu. Mutlaka yapacagım.

Kimseye elletmem pıçaklarummm jounun demesıne🤣

Canım.hayirli yolculuklar olsun dikkatli olun beybim🥰🥰

Evet evt aldığım sayfada da yazıyor toprak konusu. Mutlaka yapacagım.

Kimseye elletmem pıçaklarummm jounun demesıne🤣
Evet kuzu enerjisi düşüyor taşın, faydası azalır yoksa ve ben ara ara kolyemi hep yıkarım 🤗 aslında yeni ayda mı ne yıkamak gerekiyordu galiba unuttum şimdi onu🤷‍♀️🤦‍♀️

Back
X