- 18 Kasım 2020
- 20.764
- 49.953
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #12.221
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geldim parem geldimMillet nerde ya
Minnosprenses gel gayri
@Morrmeneksee değerli taşlarla.yok oldu
ASSOSyal Bi geldin gitti
@zorunlunick Ama özledim ya
@coconatt yüceler yucesi yavrum
@Catlak-kurabiye nerdesin ya
@Kahve __Kokusu domates yorgunu
Lan gelin hele @Migim @Elhan siz nerdesiniz
Mutlaka bak canım, ınş sende fayda görürsünMorın attığı sayfaya baktım canım senin yazdıkların yazıyor ordada Google da da bir ara İnceleyeyim. Benimde düzensizlik varda
Canım dutum ağustos ayında yarışma olmayacak, 1 eylülde yeni kategori açılır ve yemekler alınır. Haber ederim bebekimASSOSyal şahaneeemm
yeni yarışma başlarsa beni de etiket yap kız kendime güvendiğim bişey olursa bende katılmak istiyom
☺
Filiz kazandı birinci sofra joummKim kazandi
İnşallah kuzum yaaCanım dutum ağustos ayında yarışma olmayacak, 1 eylülde yeni kategori açılır ve yemekler alınır. Haber ederim bebekimet yemekleri olursa sen efsane yaparsın yaa, bir köşeye popüler et yemeklerini araştır
hemen kaparsin kapış kapış gidiyo çünkü
![]()
Çay tiryakisiyim ama çay görmek istemiyorum artıkdünden beri sinirlerim tavan cıdden ckk zor bır gece gecırdım. Hala ülkeye yapılan kotu bır saka mı dıe dusunuyorum hıc normal bir durum deıl çünkü
(bu arada sana demıyorum emmam dün çayla alakalı polemik Olduda gundemde ona soylenıyrm)
Canım dutum ağustos ayında yarışma olmayacak, 1 eylülde yeni kategori açılır ve yemekler alınır. Haber ederim bebekimet yemekleri olursa sen efsane yaparsın yaa, bir köşeye popüler et yemeklerini araştır
hemen kaparsin kapış kapış gidiyo çünkü
![]()
Tahmin ettim hayırlısı olsunFiliz kazandı birinci sofra joumm![]()
Haaa ne gibi yemekler o peki sosyall
Tövbe yarabbim senin hamurunda yemek var yaw,biz yatıp ölelimŞahanemmmçekiniyom kjz