Harika dinleyemesemde yarın ilk iş dinliycem canım teşekkür ederim ♥️😘😘😘
Çaktırma bende dinleyemiyorum içimden mırıldanıyorum, 🤣🤣
Oyleydii ama nekadar kalabilirkii belkide halatatilde olabilir dogru
İnşallahh sabaha yazar özledik sizi 😍😍
Bu şarkıyaa bayılırımm yaa hatta çok çok dinlediğim şarkıı canummm kubrişimmmm🤩🤩
Bende çok severim hele başında kızı söylüyor ya bayılıyorum oraya😍😍😍

• Muhteşem
Reactions: Jou
Millet nerde ya

Minnosprenses Minnosprenses gel gayri
Morrmeneksee Morrmeneksee değerli taşlarla.yok oldu
ASSOSyal ASSOSyal Bi geldin gitti
bebeklinick bebeklinick Ama özledim ya
coconatt coconatt yüceler yucesi yavrum
Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye nerdesin ya
Kahve __Kokusu Kahve __Kokusu domates yorgunu

Lan gelin hele Wilma11 Wilma11 Elhan Elhan siz nerdesiniz
Günaydın balım 😍😍😍
Son zamanlarda hayatımızda olumsuzluklar ne kadar çoğaldı. Biri bitmeden diğeri başlıyor. Yangınlar çok üzdü canım. Herkes üzülüyor ama ben dağıldım mi zor toparlaniyorum biraz. Hâlâ da keyfim yok...sizden enerji alayım diye biraz önce girdim bayağı gülümsettiniz. İyi ki buradasınız. 🌺❤️🌺
Elhancım toparlanmak lazım. Milletce toparlanıp birlik olmak lazım kimseye fırsat vermemek lazım.

Küçümsemek için söylemiyorum ki yangınların olduğu bölgelerde yaşayıp gözüyle gören biri olarak asla küçümseyemem de yanlış anlaşılmasın sadece öyle şeyler duyuyoruz ki bu yangınlarla beraber yapılacak şeylere dair yangınları aratacak derecede 😢 Rabbim fırsat vermesin elimizden birşey gelmiyor şu an ama hiçbir zaman gelmeyeceği anlamına da gelmiyor.

Biz ne zaman fikirde ve zikirde birlik olursak o zaman birşey yapamıyorlar. Ne zaman ayrışırsak işte o zaman herşeyi yapmaya cesaretleri oluyor.
parem ben müsait değilim ama elimden geldikçe tesbih çekip dua ediyorum Allah kabul ederse 🤲🤲

gönül bagim ask cicegim ugur bocegim😍😍

Back
X