- 3 Haziran 2015
- 36.935
- 119.104
- 798
- 36
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #12.281
Pazartesi sendromu bi tek ben yaşıyorum galiba 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok şükür iyiym işe geldim haberlere okudum okumaz olaydımgünydın migim nasılsın![]()
trafik felç gayet iyyidim siinirlerim bozulduNe öyle gunaydın canım
Sen iyimisin![]()
![]()
Yakinda bend eo trafik sayede ben de yamulacammtrafik felç gayet iyyidim siinirlerim bozuldu![]()
dün adana osmaniye falan gezdim ya osmaniyede hava berbattı yangın soğutuluyormuş şehir dumandı yani adana da birşey yoktuÇok şükür iyiym işe geldim haberlere okudum okumaz olaydımnabim insan merak edip bakıyor
![]()
afiyet olsun canımBirazdan cappucino yapacağım![]()
yolu kapatmışlar insan duyurur yaYakinda bend eo trafik sayede ben de yamulacamm![]()
En Zoru sabah erken kalkıp işe gitmektrafik felç gayet iyyidim siinirlerim bozuldu![]()
Hangi yoldan gittiniz ki yolu kapattıysa kötü olmuşafiyet olsun canım
yolu kapatmışlar insan duyurur ya
Tsrbiyesuzlerrrrr melomuu ne sinirlendiriyorlarafiyet olsun canım
yolu kapatmışlar insan duyurur ya
kesinlikle canımEn Zoru sabah erken kalkıp işe gitmek![]()
Manavgat bitti tamamen kül oldu hala yangın devam ediyor çok kötü oldumdün adana osmaniye falan gezdim ya osmaniyede hava berbattı yangın soğutuluyormuş şehir dumandı yani adana da birşey yoktu
Kamu İş saatım 4-12 yi tercih ederdim 8-5 sevmiyorum ama yok olsakesinlikle canım![]()
Günaydın canım benimRöraaaaayyyyyddddddıııııınnnnnnnnnnnnnnnn
@ElhanMinnosprenses @Mavera4268 @Morrmeneksee @coconatt @ASSOSyal @zorunlunick
Catlak-kurabiye @MssPARE @Kahve __Kokusu @Lavinia_84
Wilma11
Cookiie @pina
okuyorum şuan allah bunu yapanların yanına bırakmasıManavgat bitti tamamen kül oldu hala yangın devam ediyor çok kötü oldum![]()
sorun uyanmak değil bende sadece gelmez mesafeKamu İş saatım 4-12 yi tercih ederdim 8-5 sevmiyorum ama yok olsa![]()
Bebeğinin kalbi durmuş kubrişim