- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.376
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #12.301
YaaBebeğinin kalbi durmuş kubrişim
Bende daha yeni duydum kendi topiğinde söylemiş![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
YaaBebeğinin kalbi durmuş kubrişim
Bende daha yeni duydum kendi topiğinde söylemiş![]()
Bu konuda elimizdende birsey gelmiyo destek vermekten başka beeYaaçok üzüldüm offf ne dicem bilemiyorum
Allah sabırlar versin ya çok zor
İnşallahh canımm benim ya hep dualarımdaydı perimBu konuda elimizdende birsey gelmiyo destek vermekten başka bee
Inşaallahh biran önc etoparlanırda gelirrCookiie
Allah cezanı migimmmm ahhaahahahahahahaSabah durakta dolmuşu beklerken tatlı mı tatlı kediye seslendim
Baktı bana
Bende Naberdedim
Gözünü kıptı gülümsedi ve etrafına bakındı gayet mutluydu
![]()
kayın pederi var gelemez 2 hafta daha yokum dedi
kedilere çok yaklaşamıyorum korkuyorumSabah durakta dolmuşu beklerken tatlı mı tatlı kediye seslendim
Baktı bana
Bende Naberdedim
Gözünü kıptı gülümsedi ve etrafına bakındı gayet mutluydu
![]()
Günaydın bal küpüRöraaaaayyyyyddddddıııııınnnnnnnnnnnnnnnn
@ElhanMinnosprenses
BlueBerry4268 @Morrmeneksee @coconatt @ASSOSyal @zorunlunick
Catlak-kurabiye @MssPARE @Kahve __Kokusu
Lavinia_98
Wilma11
Cookiie @pina
Öyleydideee halen ordamı ya o adammkayın pederi var gelemez 2 hafta daha yokum dedi
bebeğim nasılsınGünaydın bal küpü![]()
Allah cezanı migimmmm ahhaahahahahahaha
Ay krize girdim şuan
1 aydn fazla kalacklar dedi geçen hafta içi geldi 2 hafta yokum daha dediÖyleydideee halen ordamı ya o adamm
Bi baırskmadılar kizı anamm
Hadii şu dötünü kaldırdaaa bize bi kahve yapGünaydın bal küpü![]()
Ben kedi besledim böyle sarı sarı birşeydi yanımda uyuyordukedilere çok yaklaşamıyorum korkuyorum
Iyi barii gelince haber verir1 aydn fazla kalacklar dedi geçen hafta içi geldi 2 hafta yokum daha dedi
İnan varya kocama zor kahvaltı hazırladim omlet ve yoğur t tek indirip kaçtımHadii şu dötünü kaldırdaaa bize bi kahve yap
Benim orta şekerli olsun kuzlarr sizin neyli olsun![]()
beni birkaç defa korkuttularBen kedi besledim böyle sarı sarı birşeydi yanımda uyuyordupeşimden ayrılmıyor du büyüdü şimdi anne oldu
hiç korkma m
Aaaa omlet yanına yoğurtİnan varya kocama zor kahvaltı hazırladim omlet ve yoğur t tek indirip kaçtımçok tembel oldum coooookkk
Ben çok severim kedileri bide derdimi anlatırım anlıyorlar vallakedilere çok yaklaşamıyorum korkuyorum