- 18 Kasım 2020
- 20.764
- 49.953
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #12.321
ne güzel hayvanları uzaktan severim korkuyorum ama zarar vermem kaçarım korkarsamBen çok severim kedileri bide derdimi anlatırım anlıyorlar valla![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne güzel hayvanları uzaktan severim korkuyorum ama zarar vermem kaçarım korkarsamBen çok severim kedileri bide derdimi anlatırım anlıyorlar valla![]()
![]()
Çokta iyi değilim saçlarım hala dökülüyor bemix evigen Bepanthen ampul kullanıyorum birde B12 vitamini aldım dahiliye gittim tahlilerim iyi çıktı ve söyledi gin o hastane bir türlü randevu vermedi ve telefon Lari suratimiza kapıyorlarbebeğim nasılsın
Herşeyin yanına yoğurt yiyor pastane poğaçası aldık dün yanına yoğurt herşeyin yanına yoğurtAaaa omlet yanına yoğurt![]()
Valla bende anlatırdım migi güzelim diyet nasıl gidiyorBen çok severim kedileri bide derdimi anlatırım anlıyorlar valla![]()
![]()
Bizim mahallede komşu kedi besliyordune güzel hayvanları uzaktan severim korkuyorum ama zarar vermem kaçarım korkarsam![]()
Diyet yapmıyorumValla bende anlatırdım migi güzelim diyet nasıl gidiyor
Gunaydin canımRöraaaaayyyyyddddddıııııınnnnnnnnnnnnnnnn
Elhan
Minnosprenses @Mavera4268 @Morrmeneksee @coconatt @ASSOSyal @zorunlunick @Catlak-kurabiye @MssPARE @Kahve __Kokusu
Lavinia_98
Wilma11 @Bal Perisi
Simurgp
Rörraydin tatlımRöraaaaayyyyyddddddıııııınnnnnnnnnnnnnnnn
Elhan
Minnosprenses @Mavera4268 @Morrmeneksee @coconatt @ASSOSyal @zorunlunick @Catlak-kurabiye @MssPARE @Kahve __Kokusu
Lavinia_98
Wilma11 @Bal Perisi
Simurgp
Hay ben seni ne güzel gidiyor dun neyse sen daha iyi bilir sin sen bol bol yiDiyet yapmıyorum![]()
Bakalım takımlara döneceğim ama başka takıma inşallah !Hay ben seni ne güzel gidiyor dun neyse sen daha iyi bilir sin sen bol bol yi![]()
Yaralarımızı yine biz saracağız . Allah yardımcımız olsun.Günaydın balım
Elhancım toparlanmak lazım. Milletce toparlanıp birlik olmak lazım kimseye fırsat vermemek lazım.
Küçümsemek için söylemiyorum ki yangınların olduğu bölgelerde yaşayıp gözüyle gören biri olarak asla küçümseyemem de yanlış anlaşılmasın sadece öyle şeyler duyuyoruz ki bu yangınlarla beraber yapılacak şeylere dair yangınları aratacak derecedeRabbim fırsat vermesin elimizden birşey gelmiyor şu an ama hiçbir zaman gelmeyeceği anlamına da gelmiyor.
Biz ne zaman fikirde ve zikirde birlik olursak o zaman birşey yapamıyorlar. Ne zaman ayrışırsak işte o zaman herşeyi yapmaya cesaretleri oluyor.
parem ben müsait değilim ama elimden geldikçe tesbih çekip dua ediyorum Allah kabul ederse
gönül bagim ask cicegim ugur bocegim![]()
Abbovvvvv daha neler duyacağıdiimmmmHerşeyin yanına yoğurt yiyor pastane poğaçası aldık dün yanına yoğurt herşeyin yanına yoğurt![]()
Ne oldu balım yaaBakalım takımlara döneceğim ama başka takıma inşallah !
Bu yüzden hep fit beyefendiAbbovvvvv daha neler duyacağıdiimmmm![]()
Pek keyfin yok gibi iyimisinGunaydin canım
Yavv şaşırıyorumm buaralar yeni üyeler de hemen pro olmuşlarrr bide yeni üye ha eskide değilll
Nasulsunn ablooşşRörraydin tatlım![]()
Bosver diyeti miyeti salınn kendini azcuk yavvDiyet yapmıyorum![]()