- 17 Temmuz 2019
- 2.388
- 2.311
- 83
- 32
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #12.461
yok gerçek bir falcıya eşimeWuu kıme attın faladdinmı

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok gerçek bir falcıya eşimeWuu kıme attın faladdinmı
tamamdır :)Bidaha ki sefere fala göndermeden içmeden bize att![]()
Eşin fal mı bakıyoryok gerçek bir falcıya eşime![]()
ben de bakıyorum zaten öyle tanıştık o bana baktı fal ben ona sonra ver yansın ortalık =)Eşin fal mı bakıyorAllahım ne güzel sans
![]()
Bunu demen ıyı olmadıben de bakıyorum zaten öyle tanıştık o bana baktı fal ben ona sonra ver yansın ortalık =)
7 sene dolcak işte tanışmamızın üstüne ekimde =) teşekkür ederim canım =)Bunu demen ıyı olmadıılk defa duydum boyle bır tanışma hikayesi Allah daım etsın
![]()
Peki sayfanız fılan mı var nasıl oldu7 sene dolcak işte tanışmamızın üstüne ekimde =) teşekkür ederim canım =)
yok ünide tanıştık öğrenciydik ben üniversite 2. sınıftaydım o benim bir üst dönemimdi bildiğin çardakta buldu beni =)Peki sayfanız fılan mı var nasıl oldu![]()
Ilkkez duydum böylesiniiMerhaba arkadaşlar. Ben özellikle türk kahvesini çok severim. Ama kahve içtikten kisa süre sonra tuvalete gitme ihtiyaci hissediyorum. O nedenle yolculuk yapacaksam, toplantiya gireceksem vb. kahve içmemeye çalişiyorum. Bilmem ayni durumu yasayan var mi ?
Yaaa Allah daım etsın tekrardan huzurlu mutlu yuvanız olsun inşallahyok ünide tanıştık öğrenciydik ben üniversite 2. sınıftaydım o benim bir üst dönemimdi bildiğin çardakta buldu beni =)
Kader fincanın içinde ağlarını örmüş... Allah mesut etsin.ben de bakıyorum zaten öyle tanıştık o bana baktı fal ben ona sonra ver yansın ortalık =)
BitabemmmmCanimmmm![]()
![]()
Hahaha bayılırım kizŞeyler var ya falcılar heryerınde taslar fılansaçımızı da senin profildekı gıbı yaparız
![]()
Biri gene pis fotoğraf atmış, için kalktı