• Üzgünüm
Reactions: Jou
Yavrum sen ne zaman dönücen kız bana dert oldu yeter yaa
Kaynanamdayım zaten eve ne zaman donecem bilmiyorum zatennb.k yoluna girdim b.k vardı bukadar kalmaya bi çıkamadım şu illettenn
Bugün benim zaten delirme günümm patlıcam. Eşime diyorumki yarin gixiyoruz dimi bi evet diyo bi bilmiyorum iyice alıştı buraya yaaa kaynanamda gitmiyelim diye bana bön bön bakıyoo benimde evim düzenim var yanii
Paree vallaha adamı pıçaklıcam bakk demedi deme 🤐🤐🤐🤐

Kaynanamdayım zaten eve ne zaman donecem bilmiyorum zatennb.k yoluna girdim b.k vardı bukadar kalmaya bi çıkamadım şu illettenn
Bugün benim zaten delirme günümm patlıcam. Eşime diyorumki yarin gixiyoruz dimi bi evet diyo bi bilmiyorum iyice alıştı buraya yaaa kaynanamda gitmiyelim diye bana bön bön bakıyoo benimde evim düzenim var yanii
Paree vallaha adamı pıçaklıcam bakk demedi deme 🤐🤐🤐🤐

Kız sakın ol lazım sana kocana sarıl picagi ucundan göster ama uygulama 🤣🤣🤣🤣

Ben daraldım ha bi git evine artık 🤪🤪

Kız sakın ol lazım sana kocana sarıl picagi ucundan göster ama uygulama 🤣🤣🤣🤣

Ben daraldım ha bi git evine artık 🤪🤪
Haaaa sen daraldığın kadar bende daraldumm inannn daha ev beni bekliyo ev toz duman içindedirr zatenn kurban olayimm evimee ya daha istanbula adım atmam artıkk annemde zaten köyde annem diyo daha iyi gezdin bidaha gelmezsin diyo istnabula hahahahaah dedim sana gelirim ama kaynanaya gitmemm🤣🤣
Ucundan göstersme akullanurmuu🤔

Haaaa sen daraldığın kadar bende daraldumm inannn daha ev beni bekliyo ev toz duman içindedirr zatenn kurban olayimm evimee ya daha istanbula adım atmam artıkk annemde zaten köyde annem diyo daha iyi gezdin bidaha gelmezsin diyo istnabula hahahahaah dedim sana gelirim ama kaynanaya gitmemm🤣🤣
Ucundan göstersme akullanurmuu🤔
Kız gitte bu kadar uzun değil

Dolapta yiyecekleri bozuldu :KK70::KK70::KK70:

Kız gitte bu kadar uzun değil

Dolapta yiyecekleri bozuldu :KK70::KK70::KK70:
Ilkkez bukadar uzun oldu sanırımm tuğaff geldi bana ondan sıkıldımm bide rahatlik yok evde 4 adam üstüm başım rahat değill
Ondan daraldum yoksa birşey olduğu yok
Ben daralıyorum bu sıcakta bu giysilerle
Evimde olsam sort atlet bitti🤣

Back
X