- 18 Kasım 2020
- 20.764
- 49.953
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #12.961
Varmı kırık çıkık kuzum yaaaNapyn balımm hiç görünmuyirsun sanki![]()
Jou güzelim bugün ayağımı burktum düştum bu sabah duşakabini temizlemek istedim ama belami buldum
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Varmı kırık çıkık kuzum yaaaNapyn balımm hiç görünmuyirsun sanki![]()
Jou güzelim bugün ayağımı burktum düştum bu sabah duşakabini temizlemek istedim ama belami buldum
![]()
Aminnn teşekkür ederim Allah razı olsunYaa teşekkür ederim rabbim mutlu mesut etsin inşaallah mutluluğunuz daim olsun![]()
Anaaa anacağzımın doğum gunusu 1 daşta 2 kuş10.10.2021 canım![]()
TiliiiiiiiiAnaaa anacağzımın doğum gunusu 1 daşta 2 kuşozaman ne yaapak haydi halaya tililili
![]()
Ya eşim e babası fransa için çalışma izni için istek vermişti kabul edilmiş 1 1.5 aya belki daha erken eşim fransa ya gidecek işlerden nefes alamıyorum
Nası yani sadece eşin mi gidecekYa eşim e babası fransa için çalışma izni için istek vermişti kabul edilmiş 1 1.5 aya belki daha erken eşim fransa ya gidecek işlerden nefes alamıyorum![]()
allah yardımcın olsun canumYa eşim e babası fransa için çalışma izni için istek vermişti kabul edilmiş 1 1.5 aya belki daha erken eşim fransa ya gidecek işlerden nefes alamıyorum![]()
günaydın tatlım bende işe geldim hemen açtım klimayı yanıyoruzGünaydın kızlar ben ve klimam mesaiye başladık napıyorsunuz
aynen ya ne uyku ne yemek sıcak mahvettigünaydın tatlım bende işe geldim hemen açtım klimayı yanıyoruz
agustos böyle bu hafta sanırım her yer sıcak ama ege ve marmara daha sıcak olacak demişti haberdeaynen ya ne uyku ne yemek sıcak mahvetti
Evet yaa ama iyiyim geçti bugün birazDur kız ne banı
Mesajları tam okuyamadım kuzum düştün mü sen geçmiş olsun
Yok minnoş iyiyim şükürVarmı kırık çıkık kuzum yaaa![]()
Ahhh kuzummmmYa eşim e babası fransa için çalışma izni için istek vermişti kabul edilmiş 1 1.5 aya belki daha erken eşim fransa ya gidecek işlerden nefes alamıyorum![]()
iyi canım benim çok şükür ben düğün telaşı artık hafta sonu pek aktif olamam o yüzden denk gelemiyoruz sanırımYok minnoş iyiyim şükür![]()
Daha çoooookkkkk işin olcaaaaaakkkkkiyi canım benim çok şükür ben düğün telaşı artık hafta sonu pek aktif olamam o yüzden denk gelemiyoruz sanırım
RöraaayyyyydddddııııınnnnnnnnnASSOSyal
Jou
Minnosprenses
bebeklinick
Catlak-kurabiye
MssPARE
Kahve __Kokusu
Morrmeneksee @dutağacı
Günaydın millet![]()