- 19 Kasım 2020
- 22.185
- 48.376
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #13.241
Lennnn daha 30u atlatamadım ne diyo yaaasende o sıra 40 yaş sendromu çıkı veriri![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lennnn daha 30u atlatamadım ne diyo yaaasende o sıra 40 yaş sendromu çıkı veriri![]()
Lennnn daha 30u atlatamadım ne diyo yaaa![]()
interneti az canım
Hee tamam canım benim![]()
![]()
![]()
interneti az canım
Kahve __Kokusu
@Mikasa Ackerman
@zorunlunick
D u t
@coconatt
@Jou
Minnosprenses
Catlak-kurabiye
Morrmeneksee
Wilma11
@Elhan
@mavikelebek34
Kızlar ya aklından çıkan varmı bilemedim.tam duruma uygun bir şarkı
Sıcak daha da sicak olucak![]()
işçi işler nasılValla ya![]()
Yogunişçi işler nasıl![]()
bende bu gün daha rahatımYogunpek bakamıyorum buraya
Bende bi kaç gün iyiydim valla anasının avr.... sıktılar burada çok iş çıkardı başımabende bu gün daha rahatım![]()
ben artık kasmam yapıyorum ama kendimi öldüresiye yapmamBende bi kaç gün iyiydim valla anasının avr.... sıktılar burada çok iş çıkardı başıma![]()
Tamda uydu amaValla ya![]()
Ah o kilima olsa gerçi bizim ev bahçeli az çok esiyor kilima istemiyorKlima açtim ohh![]()
beimde açık klimaAh o kilima olsa gerçi bizim ev bahçeli az çok esiyor kilima istemiyorMorrmeneksee ve
Kahve __Kokusu kilimayla lazım onlara dimi kizlar
Neredeyse az kaldı yarın cuma sonraki mutlu sonben artık kasmam yapıyorum ama kendimi öldüresiye yapmam![]()
Klima varken niye dişarıya çıkayım oh buz gibi bi odada oturuyorumbeimde açık klima![]()
Valla buz gibi bi yerdeyimAh o kilima olsa gerçi bizim ev bahçeli az çok esiyor kilima istemiyorMorrmeneksee ve
Kahve __Kokusu kilimayla lazım onlara dimi kizlar
cumartesi glirim ben 9-13 arasıNeredeyse az kaldı yarın cuma sonraki mutlu son![]()
klima olmasa zor yaniKlima varken niye dişarıya çıkayım oh buz gibi bi odada oturuyorum![]()
Camları açıyorum yaramıyor klima candırcumartesi glirim ben 9-13 arası
klima olmasa zor yani
esmiyor canım mecburen açıyoruzCamları açıyorum yaramıyor klima candır