- 18 Kasım 2020
- 20.764
- 49.959
- 548
- Konu Sahibi Minnosprenses
- #13.281
ya sosyalim yaaaaOlur kaymaklı olsun![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ya sosyalim yaaaaOlur kaymaklı olsun![]()
Hahah ama çok eğlenceliudi yaa, Bebe vallaaramizda uçurum
Salak salak hareketler yapmışızdır tabi kurbisim![]()
Off hemde püskevitler alırr oyy oyy oyyyKocan sana alacak biskevit merak etme sen![]()
![]()
![]()
Çocukluk işteHahah ama çok eğlenceliudi yaa
Off hemde püskevitler alırr oyy oyy oyyy![]()
Finduk kirmacaBirlikte ceviz oynarlar![]()
seninde bilmediğin birşey yokBirlikte ceviz oynarlar![]()
Bide bana soray bende işlerimi bitirebilsem keşke bugün olmadık yerden işler çıkıyor anlamadım masanın üstü bir dağınık varya hiç başak burcu olan benlik değil![]()
2003 86 li misnKızım 2003 te ben liseden mezun oldum ,sen ilkokul iki diyorsun allah seni![]()
85li sanırım2003 86 li misn![]()
86 diye biliyorum ben burdayken etiket yapsanıza bu ara ben hic yakaliyamuyorum geliyorum kimse yok gidiyorum muhabbet olmus85li sanırım
Finduk kirmaca![]()
seninde bilmediğin birşey yok
Bensiz muhabbetin dibine vuruluyordu ama86 diye biliyorum ben burdayken etiket yapsanıza bu ara ben hic yakaliyamuyorum geliyorum kimse yok gidiyorum muhabbet olmus![]()
İnşallah canım sağolHee anladım canım Rabbim kolaylaştırsın inşallah![]()
tamam canım86 diye biliyorum ben burdayken etiket yapsanıza bu ara ben hic yakaliyamuyorum geliyorum kimse yok gidiyorum muhabbet olmus![]()
ahahahah izlemiştiim aklıma geldiHahah aso bak hele şuna bana diyo kendi arşivden çıkarıp getirmiş![]()
Hesaba baktım 2003 te mezun85li sanırım