• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek düzgün şekli olan minik Bi tane buldum diktim ama yaşar mı bilmiyorum 🤣 süt kuzusuydu daha parmak ucu kadar 🤣🤣

Kim yaşlı Heheyyy biz 18lik çıtırdık yahu🤣🤣

Al bak gene Günaydın hahhah🤣🤣

Geçen youtube de şarkı dinlerken denk geldim. Şu sıralar hep eski şarkıları dinliyorum ya onların tadı bi başka🤩🤩🥰🥰🥰💃💃💃
Başka tabiii🤩

gel senide öpeyim :KK74:

Aa neden kız ne oldu 😳

Bende seni öpimmmmm :KK60: :KK33:
Screenshot_20210717-163351_WhatsApp.webp

İyim bende bitanem He ya çok sıcak ben kendi kıyafetlerimi bıraktım eşimin şortlarını falan giyinmeye başladım 🤣🤣 efil efil ajahah, 🤣🤣
şu sıcaktan içmediğim kadar soğuk su içtim sabah bi kalktım boğazım şişmiş sesim değişmiş kızlar dikkat edin hava bir taraftan klima,soğuk su bir taraftan güzel çarpıyor 😄

şu sıcaktan içmediğim kadar soğuk su içtim sabah bi kalktım boğazım şişmiş sesim değişmiş kızlar dikkat edin hava bir taraftan klima,soğuk su bir taraftan güzel çarpıyor 😄
Geçmiş olsun canım ya aynen valla farkına varmıyoruz ama bi sıcak bi soğuk hemen etkiliyor. Ben normal su ile soğuk suyu karıştırıyorum. O soğuğunu kırmış oluyorum diğer türlü benimde hemen dolar boğazjm🤣🤣

Back
X