• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uffff benimde düşmüştü bir kere üst komşunun 😏beyaz lastikli ama rengi griye dönmüş. eşime alıp veriver ben dokunamam demiştim. donunada bizmi sahip cikicaz , ayağına mi götürelim dedi , çöpe atmıştı..:KK70:
Kayınpederim düşen eşimin donu alıp arabayı temizlemişti çok utandım 🤣🤣🤣

Uffff benimde düşmüştü bir kere üst komşunun 😏beyaz lastikli ama rengi griye dönmüş. eşime alıp veriver ben dokunamam demiştim. donunada bizmi sahip cikicaz , ayağına mi götürelim dedi , çöpe atmıştı..:KK70:
haha eşin haklı herkes donuna sahip çıksın :KK53::KK53:

Ayyy ben ne bilim. kadın geldi sonra eşimin donu düşmüş alabilirmiyim dedi. çok utandım çöpte derken :olamaz:
Ay ben şuan okurken çok rahatladım biliyomusun.
Çöpte demen yani 👍👍👍
Hayır nolacakti kocanın donuna ben niye elleyeyim de vereyim sana ?

Çok iyi yapmışsın ohh yaglarim eridi

Ben aslında atanmayı hayal ediyorum kurbisim ama iki yıllık okumanın bana faydası yok illa dört yillik olmalı. Dgs de çok zor bir sınav iki yıl yazmak yerine dört yillik yazarsın 🤦‍♀️
Oda doğru balım. İnşallah hakkında hayırlısı olsun. Sağlık alanını düşünmez misin en azından atama derdin olmaz
Hahah kral hareket 🤣🤣
Se dw vereydin komşuna 🤣🤣🤣🤣
Eşim aldı merdivenlerin oraya koydu. Geldiler gittiler almadılar 🤣adam donunu tanıyamıyor ben ne diyim🤣
En son almışlardı zavallıyı
Kayınpederim düşen eşimin donu alıp arabayı temizlemişti çok utandım 🤣🤣🤣
Hahahah alem ya🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Eşim çöpe attı dedim. kusura bakmayın kimin olduğunu bilmediğimiz için 5 katlı bina sonuçta. haklısıniz yapcak birşey yok dedi ama içinden ne dedi bilmiyorum artık 🤣🤣
Kocalarimizin donlarini elden ele gezdirerek halimiz yok .

😂😂😂

Bide hiç unutamıyorum
Yeni evkenmiştik
Eşim havlu alabilir miyim dedi çamaşir askılıda duran eski havlu al dedim
Ama eşim yanlışlıkla dantelli havlu almış :olamaz::olamaz:
Bende kızdım omu demedim dedim
Oda ne bilim dedi
Hiç unutamıyorum agzıyla söylemeyecegim bi daha dedim kendim gidip kendim verecegim 😆😆

Oda doğru balım. İnşallah hakkında hayırlısı olsun. Sağlık alanını düşünmez misin en azından atama derdin olmaz

Hahah kral hareket 🤣🤣

Eşim aldı merdivenlerin oraya koydu. Geldiler gittiler almadılar 🤣adam donunu tanıyamıyor ben ne diyim🤣
En son almışlardı zavallıyı

Hahahah alem ya🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Bana da bişey yaz ya .
Herkesi alintilamissin.
Bende üveyevlat

Bide hiç unutamıyorum
Yeni evkenmiştik
Eşim havlu alabilir miyim dedi çamaşir askılıda duran eski havlu al dedim
Ama eşim yanlışlıkla dantelli havlu almış :olamaz::olamaz:
Bende kızdım omu demedim dedim
Oda ne bilim dedi
Hiç unutamıyorum agzıyla söylemeyecegim bi daha dedim kendim gidip kendim verecegim 😆😆
Benim eşim annesinin bornozunu giydi mugladayken geçenlerde.
Ay kahkaha attım çok kötü bı görüntüydu.
Pembe havlu üstünde çiçekler var kıpır kıpır, öfff dedim karı kocalık algim bozuldu bı an

Kocalarimizin donlarini elden ele gezdirerek halimiz yok .

😂😂😂
Aynı adamın donu iki üç ay sonrada arabamızın üstüne düştü ..oradanda yine çöp oldu eşim üst kata bağırmış ti donunuza sahip çıkın diye ben arabamdan balkonumdan don toplamak zorunda mıyım diye söylendi. Allah'tan çıkan olmadı dön yüzünden kavga cikicakti taşındılar da kurtulduk donlardan 🤣🤣

Back
X